Peste 70 de trenuri anulate şi restricţii de trafic pe opt linii, din cauza vremiiPeste 70 de trenuri de călători sunt anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe opt linii sunt restricţii de trafic, iar unele trenuri ajung la destinaţie cu întârzieri, din cauza intervenţiilor pentru deszăpezirea liniilor şi a instalaţiilor de pe calea ferată.

Peste 70 de trenuri anulate si restrictii de trafic pe opt linii, din cauza vremii
Peste 70 de trenuri anulate şi restricţii de trafic pe opt linii, din cauza vremii
Foto: enational.ro

Potrivit CFR Călători, circulaţia este în continuare închisă, vineri dimineaţă, pe linia de cale ferată Bucureşti Sud - Olteniţa, gestionată de Transferoviar Grup, personalul Transferoviar Călători intervenind pentru deszăpezire.

Traficul este restricţionat pe opt linii de cale ferată, din cauza sulurilor de zăpadă, iar 72 de trenuri sunt anulate, scrie gandul.info.

Astfel, se circulă cu restricţii pe liniile Broşteni - Slobozia, Buzău - Făurei firul 2, Chiajna - Vîrteju, Chitila - Călineşti, Mărăşeşti - Tecuci-Barbosi, Ploieşti Sud - Broşteni, Urziceni - Făurei - Tecuci şi Vereşti - Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

Unele trenuri de călători ajung la destinaţie cu întârzieri, din cauza restricţiilor de trafic şi a intervenţiilor pentru deszăpezirea liniilor şi a instalaţiilor de cale ferată.

Înainte de plecarea în cursă, garniturile sunt pregătite pentru circulaţie în condiţii de iarnă, iar cele aflate în staţionare sunt alimentate cu energie electrică, pentru a fi menţinută căldura în trenuri.

Reprezentanţii companiei feroviare au precizat că cei care doresc să renunţe la călătorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

Etichete: cfr calatori, întârzieri trenuri, restricţii trafic, trenuri anulate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE