Peste 700 de locuri de muncă disponibile pentru bucureșteni. VEZI LISTAŞomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 765 de posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Peste 700 de locuri de munca disponibile pentru bucuresteni. VEZI LISTA
Peste 700 de locuri de muncă disponibile pentru bucureșteni. VEZI LISTA

Cele mai multe (42,6%) suntpentru persoanele cu studii medii şi pentru muncitorii calificaţi (37,7%), informează Economica.net.

Potrivit datelor centralizate joi de AMOFM Bucureşti, dintre cele 289 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe sunt de cizmar-confecţioner încălţăminte de comandă (60), lucrător comercial (56), casier (51) şi vânzător (22).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 326 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări (102), agent de asigurare (100), agent comercial (43), agent servicii client (33), agent vânzări standarde şi produse conexe (20) şi operator introducere, validare şi prelucrare date (10).

Un număr de 53 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află 11 de analist, 11 de programator, opt de şef departament mărfuri alimentare/nealimentare şi şase de consultant în informatică.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 97 de posturi libere, între care 52 de manipulant de mărfuri, opt de paznic şi şapte de ambalator manual. Angajatorii mai caută şase muncitori necalificaţi pentru ambalarea produselor solide şi semisolide şi tot atâţia pentru demolarea clădirilor.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 765 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.

Etichete: caut loc de munca, job Bucuresti, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE