Peste 8.000 de călători prinşi fără bilet de RATB3.500 de vehicule RATB au fost verificate in perioada mai-iunie (Foto: Grup RC)
3.500 de vehicule RATB au fost verificate în perioada mai-iunie (Foto: Grup RC)

În perioada mai-iunie 2011, au fost realizate 70 de acţiuni de control în cadrul cărora au fost verificate 3.503 vehicule şi 91.424 de persoane. S-au aplicat 8.321 de sancţiuni, în urma cărora s-au eliberat 1.760 de carduri de suprataxă şi au fost întocmite 6.561 de procese-verbale de contravenţie, anunţă RATB.

„Serviciul de transport public este cel mai sigur din Capitală. Doar cu sprijinul cetăţenilor putem să avem un serviciu de calitate, doar dacă toţi conştientizăm că trebuie să achităm contravaloarea călătoriilor, că nu trebuie să vandalizăm mijloacele de transport în comun, contribuind astfel la îmbunătăţirea condiţiilor de transport în vehiculele noastre, în beneficiul cetăţenilor şi al Regiei”, a declarat Adrian Criţ, Director General al RATB.

Astfel de controale sunt desfăşurate periodic, în special pe liniile pe care se înregistrează fluxuri mari de călători, dar încasări reduse.

Etichete: bilet, călători, control, jandarmi, RATB, sancţiuni

0/0 COMENTARII
vasile
11 iul 14:57
+0
VOTURI
-0

Si au controlat si ciorile ? sau ele au avut regim special ca de obicei...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h