Peste 87.000 de articole pirotehnice descoperite într-un apartament din Sectorul 2În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Capitalei - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, având informaţii că la o adresă din sectorul 2 s-ar afla depozitate articole pirotehnice interzise de lege, au efectuat o percheziţie în locaţia respectivă.

Sute de mii de obiecte pirotehnice, confiscate de la inceputul lunii, in Capitala
Sute de mii de obiecte pirotehnice, confiscate de la începutul lunii, în Capitală

Poliţiştii bucureşteni au depistat şi identificat două persoane care deţineau în vederea comercializării peste 87.000 de articole pirotehnice de mai multe tipuri.

Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cele două persoane care le deţineau sunt în prezent cercetate de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Poliţia Capitalei reaminteşte că orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuată de persoane fizice sau juridice, fără a deţine autorizaţie prevăzută de lege, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an. Prin operaţiune cu articole pirotehnice se înţelege nu numai importul, confecţionarea şi vânzarea acestora, ci şi cumpărarea, deţinerea sau folosirea lor.

Etichete: articole pirotehnice, percheziţie, poliţişti, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE