Peste 9.000 de poliţişti acţionează suplimentar, luni, în zona căminelor studenţeştiPoliţia Română anunţă că peste 9.000 de poliţiişti vor acţiona suplimentar, luni, în zona centrelor universitare.

Peste 9.000 de politisti actioneaza suplimentar, luni, in zona caminelor studentesti
Peste 9.000 de poliţişti acţionează suplimentar, luni, în zona căminelor studenţeşti

"Peste 9.000 de poliţişti vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru pentru ca noul an universitar să înceapă în condiţii de linişte şi siguranţă. Efectivele Poliţiei Române sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ. Astfel, poliţiştii de la rutieră vor fi prezenţi în apropierea centrelor universitare, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier. Todată, unităţile de învăţământ sunt incluse în itinerariile de patrulare auto şi pedestre ale poliţiei, iar datele de contact ale poliţistului de proximitate sunt afişate la universităţi, pentru o mai bună comunicare", anunţă Poliţia Română printr-un comunicat de presă.

Pentru prevenirea furturilor şi a tâlhăriilor poliţiştii le recomandă studentilor care stau la camine să nu lase bagajele nesupravegheate pe holuri sau în faţa unităţilor de cazare şi să asigure uşile şi geamurile camerelor.

Etichete: an universitar, camine Bucuresti, cămine studenţeşti, Poliţia Română

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE