Peste 900 de rable abandonate în parcări vor fi scoase de pe domeniul public, în Sectorul 2Pentru eliberarea locurilor de parcare ocupate abuziv de o serie de autovehicule abandonate sau fără stăpân, Primăria Sectorului 2 continuă acţiunea de ridicare a maşinilor din mai multe cartiere.

Peste 900 e rable abanonate in parcari vor fi scoase de pe domeniul public
Peste 900 e rable abanonate în parcări vor fi scoase de pe domeniul public

Toate aceste autovehicule sunt părăsite de către proprietari şi au ajuns adevărate epave care nu mai folosesc nimănui, dar ocupă locurile de parcare atât de preţioase pentru bucureştenii care sunt obligaţi să-şi lase maşinile pe unde mai găsesc spaţiu disponibil.
De asemenea, caroseriile respective au ajuns adevărate focare de infecţie datorită gunoaielor care s-au adunat de-a lungul timpului sub ele şi care creează disconfort locuitorilor Capitalei.
Peste 900 de autovehicule abandonate sau fără stăpân care ocupă locurile din diverse parcări sau străzi din sectorul 2 au fost identificate deja de către Administraţia Domeniului Public Sector 2 care a demarat procedurile legale pentru ridicarea lor şi eliberarea parcărilor în care se află acestea.

Etichete: maşini abandonate, mugur mihai toader, ridicare masini abandonate domeniu public, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE