PETIŢIE online, lansată de echipa Guerrilla şi adresată CNASute de persoane au semnat până acum petiţia online intitulată "Vrem Guerrilla înapoi!", lansată de echipa Guerrilla. Petiţia este adresată Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care va scoate în noiembrie la concurs mai multe licenţe libere. Printre licenţele scoase la concurs de CNA se numără şi cele care au aparţinut acestui radio.

Cand va emite din nou Radio Guerrilla
Când va emite din nou Radio Guerrilla
Foto: www.paginademedia.ro

Peste 700 de persoane au semnat până acum petiţia iniţiată de echipa Guerrilla. "Suntem oamenii care au făcut Guerrilla. 11 ani. Şi ne place Radioul. Rău, rău de tot. Acum, după doi ani fără aer în urma unui război care nu era al nostru, avem şansa să ne recăpătăm suflul: în noiembrie, CNA scoate la concurs licenţele de emisie pentru frecvenţele care ne-au fost tuturor suflet, casă şi masă ani de zile", se precizează în petiţia "Vrem Guerrilla înapoi!".

Conform petiţiei, echipa Guerrilla se va prezenta la concursul CNA cu cel mai frumos şi mai potrivit proiect pentru ele: Radio Guerrilla. "Un radio al independenţei editoriale şi muzicale, al atitudinii civice şi al culturii urbane. Ştim ce vrem, o să-l susţinem din tot sufletul, dar credem că am fi mai convingători dacă v-am avea alături şi pe voi, Grupul Consumatorilor de Radio Guerrilla. Semnaţi petiţia «Vrem Guerrilla înapoi!» şi vă vom lua cu noi la şedinţă: o să prezentăm membrilor CNA semnăturile voastre. Mulţumim şi nu uitaţi: binili învinge! Trebuie", se mai spune în petiţia echipei Guerrilla adresată fanilor acestui post de radio şi publicată pe site-ul petitieonline.com.

Licenţele pe care a emis Radio Guerrilla vor fi scoase la concurs, începând din 17 noiembrie, alături de alte frecvenţe de radio libere, potrivit unei decizii luate, recent, de Consiliul Naţional al Audiovizualului, scrie businessmagazin.ro.

CNA a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013, din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial - Realitatea Media SA -, ci de o alta - Expresiv SA. Legea audiovizualului prevede că CNA retrage licenţa audiovizuală dacă se încalcă normele privind regimul proprietăţii.

Mai mult pe businessmagazin.ro.

Etichete: CNA, guerrilla, petiţie, Radio Guerrilla

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h