Petiţie pentru demolarea serelor din Parcul Drumul Taberei, iniţiată de bucureştenii din Sectorul 6Grupul "Salvaţi Parcul Drumul Taberei" a lansat o petiţie online prin care cere Primăriei Sector 6 să desfiinţeze serele care se construiesc în parcul din cartier.

Petitie pentru demolarea serelor din Parcul Drumul Taberei, initiata de bucurestenii din Sectorul 6
Petiţie pentru demolarea serelor din Parcul Drumul Taberei, iniţiată de bucureştenii din Sectorul 6
Foto: b365.ro

Totodată, iniţiatorii cer Primăriei sa ia pietrele puse pe malul lacului si sa amenajeze mai multe locuri de joaca, informează un comunicat de presă.

In detaliu, cetatenii cer Primariei urmatoarele lucruri:

1. Desfiintarea spatiilor expozitionale construite de Primaria Sectorului 6 pe latura nordica a parcului si plantarea unui numar de 162 de arbori in locul acestor spatii expozitionale (162 este numarul arborilor care au fost defrisati de Primaria Sectorului 6 in cadrul proiectului de reamenajare a parcului).

2. Indepartarea rocilor amplasate de Primaria Sectorului 6 pe malul lacului din parc si plantarea de salcii in locul acestor roci.

3. Suplimentarea locurilor de joaca si a bancilor de agrement din parc.

4. Montarea unor toalete publice civilizate cu auto-spalare in parc.

5. Repunerea in functiune a fantanii arteziene si redarea in folosinta a hidrobicicletelor pe lacul din parc.


Parcul Drumul Taberei a fost redeschis la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost inchis timp de doi ani pentru modernizare. Inaugurarea s-a facut fara serele exotice care se construiesc in parc si care ar urma sa fie gata la sfarsitul anului. Lucrarile de reamenajare au costat circa 15 milioane de euro - cea mai mare parte din fonduri europene. 

VEZI ŞI: 

Istoria serelor exotice din Parcul Drumul Taberei

Au apărut primele cârpeli în PARCUL DRUMUL TABEREI, la o lună de la redeschidere. FOTO&VIDEO

Contract de 10,3 mil. lei pentru finalizarea SERELOR EXOTICE din Parcul Drumul Taberei.  

Etichete: Drumul Taberei, parcul Drumul Taberei, sere drumul taberei

0/3 COMENTARII
Edy
19 Jan 09:40
+0
VOTURI
-0
Serele exotice sunt foarte frumoase si o sa ne incante cu varietatea de flori si palmieri exotici iarna. E super tare sa te plimbi iarna la -15 grade intre palmieri sa te bucuri de verdeata din sere asa ca spor la lucru muncitorilor si tot mai multe sere de agest gen in Bucuresti :) Cei care nus de acord cu rocile din Parcu Dr Taberei nu au studii ce inseamna design da nici nu le place natura daca fac petitie pt sere :( Fratilor fiti oameni moderni nu comunisti intarziati mintali :)) Lasati primaria sa-si duca la capat proiectele !!!
Dinu
24 Oct 17:22
+0
VOTURI
-0
Propun si o petitie pentru salvarea Bucurestiului de prosti
Eric
26 Sep 10:39
+0
VOTURI
-0
Petiții pentru înlocuirea tuturor refugiilor de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție cu refugii mai late prevăzute cu garduri de protecție nu face populația capitalei?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE