Petre Roman: Fiecare liberal care candidează la alegeri trebuie să cotizeze cu 2.500 euro la partidFostul premier Petre Roman, candidat PNL într-un colegiu din Braşov, a declarat, luni seara, că fiecare liberal care a vrut să intre în cursa pentru alegerile parlamentare a trebuit să cotizeze la partid cu câte 2.500 de euro, el precizând că a apelat la sponsori.

Petre Roman: Fiecare liberal care candideaza la alegeri trebuie sa cotizeze cu 2.500 euro la partid
Petre Roman: Fiecare liberal care candidează la alegeri trebuie să cotizeze cu 2.500 euro la partid

Banii vor fi folosiţi în campania partidului la nivel naţional, a adăugat Roman.

Invitat la o emisiune TV, Petre Roman a recunoscut că a apelat la sponsori pentru a-şi finanţa participarea la alegerile din 9 decembrie. Pentru fostul prim-ministru contribuţia financiară a candidaţilor este un lucru firesc, având în vedere că o campanie electorală presupune apariţii în mass-media, promovare outdoor, cheltuieli legate de echipele de voluntari.
" A fost o cheltuială cu garanţia, pe care am dat-o din buzunar. E vorba de garanţia cerută de lege şi de cea cerută de partid pentru cheltuielile generale. E o chestiune cât se poate de transparentă. Ştiu că toate partidele au nevoie de o sumă de bani pentru ceea ce înseamnă campania la nivel naţional ", a spus Petre Roman.

Acesta a dezvăluit că, în cazul Partidului Naţional Liberal, suma pe care candidaţii în alegeri au trebuit să o achite a fost de 2.500 de euro.

"E nevoie şi de sponsori. Eu mă găsesc într-o situaţie avantajoasă, aceea de a apela la oameni pe care-i cunosc şi care vor să mă vadă în Parlamentul României, nu pentru interes strict personal", a adăugat fostul premier.

Acesta a mai spus că sunt candidaţi care fac cheltuieli care nu pot fi mărturisite, dar că el nu se numără printre aceştia.

Sursa: Mediafax

Etichete: alegeri parlamentare, petre roman, PNL

0/2 COMENTARII
pagubit
07 nov 15:42
+0
VOTURI
-0
Am depus acum 25 de ani bani pentru cumpararea unui autovehicul Dacia. Nu am primit valoarea reactualizata a depozitului meu bancar, nu am primit masina, nu am primit nimic. In aceeasi situatie mai sunt 2000 de oameni. Exista un proiect de lege, PLx 226/2011 care inlatura consecintele acestei privari de proprietate/ sanse in viata. De ce nu este adoptata ? Mi-am propus sa dau acest mesaj de 1000 de ori. Sper ca acest guvern sa fie … altfel. (nr.515)
ileana
06 nov 12:37
+0
VOTURI
-0
Ce mai doreste acest vopsit expirat ? Cred ca s-a plictisit acasa ... ca politic este cam derutat , ca sa nu zic mai mult !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE