Petre Tobă a solicitat Consiliului de Etică al MEN să îi analizeze teza de doctoratMinistrul de Interne, Petre Tobă, a cerut Consiliului Naţional de Etică al Ministerului Educaţiei să îi analizeze lucrarea de doctorat, după ce presa a relatatun  posibil plagiat în cazul tezei sale de doctorat.

Petre Toba
Petre Tobă
Foto: dantanase.ro

În prima şedinţă a Consiliului de Etică va fi luat în discuţie acest caz şi se va face o analiză asupra lucrării de doctorat a ministrului de Interne.

Consiliul Naţional de Etică al Ministerului Educaţiei va analiza cazul privind posibilul plagiat al lui Petre Tobă în şedinţa din 11 decembrie, indiferent dacă până atunci va fi primită sau nu o sesizare în acest sens, declarau, pentru MEDIAFAX, surse oficiale înainte ca ministrul să trimită sesizarea.

250 de pagini din cele 390 ale tezei de doctorat a ministrului de Interne, Petre Toba, sunt copiate din alte lucrari, scrie site-ul PressOne. In teza prin care chestorul Petre Toba a devenit doctor in Stiinte Militare si Informatii apar pasaje copiate din lucrari de specialitate sau din referate postate pe internet, fara utilizarea ghilimelelor si fara a respecta normele nationale si internationale de citare in opere stiintifice, arata investigatia citata.

Etichete: petre toba, plagiat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE