Petrecerea Kanal D, în BEZNĂ. Cum a salvat Mihai Călin situațiaMiercuri seară, în timp ce una din micile talente de la KIDSing interpreta o piesă, s-a produs o pană de curent în clubul de fițe în care a avut loc petrecerea Kanal D, iar participanții au intrat în panică.

Petrecerea Kanal D, in BEZNA. Cum a salvat Mihai Calin situatia
Petrecerea Kanal D, în BEZNĂ. Cum a salvat Mihai Călin situația

Miercuri seară, o pană de curent a dat peste cap petrecerea Kanal D care a avut loc într-un club de fițe din București. Când luminile s-au stins brusc, participanții au intrat în panică, dar actorul Mihai Călin a salvat momentul penibil, scrie Realitatea.net.

În momentul de criză, noul membru al echipei Kanal D, Mihai Călin, a urcat pe scenă ajutat de lumina unui telefon mobil și a profitat de ocazie pentru a se prezenta. "Salut. Eu sunt Mihai Călin și profit de acestă situație pentru a mă prezenta. Știți, eu nu am fost la filmările pentru clipul pe care tocmai l-ați urmărit. Vreau doar să vă anunt că din a doua jumătate a lunii Octombrie, ne vedem la Kanal D, cu o nouă emisiune-concurs", au fost vorbele cu care a încercat să se facă auzit, fără microfon, Mihai Călin.

De peste 20 de ani, actorul de film și teatru, Mihai Călin, joacă pe marile scene din țară, dar și de peste ocean. A fost inclus în aproape toate producțiile trustului Media PRO, a prezentat emisiuni și a avut roluri importante în filme ca, Inimă de Țigan, Regina sau Iubire ca în filme. Potrivit aceleiași surse, după ce fost dat afară din trustul Media PRO, Mihai Călin va avea acum propria emisiune la Kanal D. "Voi avea o emisiune-concurs, cu întrebări de cultură generală, care se va desfășura pe stradă. Pentru răspunsurile bune se vor oferi premii în bani, iar cine vrea să joace pe bani mai mulți, trebuie să ne invite acasă. Un concurent poate câștiga în jur de 4500 de euro. Deci cine vrea să participe la emisiune, trebuie să ne întâlnească pe stradă", ne-a povestit actorul Mihai Călin.

Etichete: întrerupere curent, kanal d, pană de curent, petrecere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h