Petrom a ieftinit carburanţii. Cât costă acum benzina şi motorinaPETROM a ieftinit, vineri, carburanţii. Motorina s-a ieftinit cu 3 bani pe litru, iar benzina costă cu 5 bani pe litru mai puţin.

Petrom a ieftinit carburantii. Cat costa acum benzina si motorina
Petrom a ieftinit carburanţii. Cât costă acum benzina şi motorina
Foto: economica.net

De vineri, de la ora 24.00 şi până duminică seara, Petrom va ieftini din nou carburanţii cu încă 3 bani pe litru, la motorină şi încă şase bani pe litru la benzină, în cadrul campaniei de week-end pe care compania o derulează până în octombrie.

Cea mai mare companie din ţară a coborât preţurile carburanţilor cu peste 40 de bani la benzină şi peste 20 de bani la motorină, în ultimele săptămâni. Scăderile se datorează prăbuşirii preţului barilului de ţiţei de pe pieţele internaţionale, conform Economica.net.

În urma ultimelor scăderi anunţate de Petrom, preţul motorinei a scăzut sub 5 lei pe litru în mai multe staţii. Astfel, PETROM vinde motorina STANDARD cu 4,95 lei pe litru şi 5,36 lei benzina STANDARD la staţia din Odorheiu Secuiesc, strada Beclean numărul 284. După ieftinirea de la miezul nopţii, benzina STANDARD va costa 5,30 lei/litru, iar motorina STANDARD - 4.92 lei/litru.

Însă, în staţia de referinţă ECONOMICA.NET, Petrom Alexandriei – Bucureşti, benzina STANDARD costă 5,31 lei, iar motorina STANDARD 5,19 lei. După ieftinirea de la miezul nopţii, benzina STANDARD va costa 5,25 lei/litru, iar motorina STANDARD - 5,16 lei/litru.

Mai mult pe Economica.net.

Etichete: benzină, ieftinire motorina, motorină, preţ benzină, preţ motorină

0/1 COMENTARII
BGS
22 aug 13:17
+0
VOTURI
-0
Asta e ca si cu aia care castiga la pariuri.
Il aud pe cate unul "am castigat ieri la pariuri 10 milioane!". Ce socoteala nu face fraierul e si cat anume a bagat pana a scos cele 10 milioane. As spune ca a bagat sute de milioane, dar sa nu-i stric ziua prostului.
Cotizati, baieti, ca tara are nevoie de prosti!

Si la fel e si cu "ieftinirile" benzinei. Se anunta cu surle si trambite ca s-a ieftinit benzina cu 2 bani pe litru, dar se omite in mod convenabil sa se spuna si cu cat s-a scumpit inainte de scaderile astea de pret.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE