Petrom a ieftinit carburanţii. Cât costă benzina şi motorina începând de aziPetrom a redus preţurile carburanţilor, noaptea trecută.

Petrom a ieftinit carburantii. Cat costa benzina si motorina incepand de azi
Petrom a ieftinit carburanţii. Cât costă benzina şi motorina începând de azi
Foto: economica.net

Petrom a ieftinit carburanţii, cu 6 bani motorina şi 11 bani benzina. În urma reducerilor de preţ, la cea mai ieftină staţie Petrom din ţară, Slobozia, DN 2 A, număr cadastru 910, motorina costă 5,01 lei, iar benzina 5,23 lei. Preţul de 5,01 lei la motorină nu a mai fost înregistrat din iarnă.

Ieftinirea are două componente: una în care benzina s-a ieftinit cu 6 bani şi motorina cu 3 bani, azi de la 23.00, în cadrul campaniei de week-end pe care compania o derulează până în octombrie, şi alta reprezintă o ieftinire, pur şi simplu, pe care a făcut-o compania de la ora 0.00, în care benzina mai pierde 5 bani, iar motorina alţi 3 bani, scrie Economica.net.

În staţia Petrom Alexandriei – Bucureşti, benzina STANDARD costă, de vineri de la ora 23.00 până duminică la aceeaşi oră, 5,36 lei, iar motorina STANDARD 5,19 lei.

Preţurile carburanţilor sunt pe o pantă descendentă, la motorină scăderile fiind masive. Dacă în urmă cu trei luni, preţurile carburanţilor (benzină şi motorină) erau relativ apropiate, oscilând în jurul a 5,80 lei, acum motorina a pierdut peste 50 de bani pe litru.

Etichete: ieftinire, ieftinire benzină, ieftinire carburanţi, ieftinire motorina, Petrom, preţ benzină, pret benzina romania

0/2 COMENTARII
DDT
09 aug 12:58
+0
VOTURI
-0
„benzina s-a ieftinit cu 6 bani şi motorina cu 3 bani, azi de la 23.00, în cadrul campaniei de week-end pe care compania o derulează până în octombrie”
„În staţia Petrom Alexandriei – Bucureşti, benzina STANDARD costă, de vineri de la ora 23.00 până duminică la aceeaşi oră, 5,36 lei, iar motorina STANDARD 5,19 lei.”

Așadar, la stația etalon Alexandriei, în timpul săptămânii, benzina STANDARD costă 5,42 lei/litru, iar motorina STANDARD costă 5,22 lei/litru.
Și prețurile combustibilor aditivați care sunt? Standard 95, de exemplu?
Cris
08 aug 15:33
+0
VOTURI
-0
Ati ales una din cele mai ieftine benzinarii din tara - aia de la Slobozia - nu e relevanta... pretul mediu la motorina e in jur de 5.15-5.20 lei pe litru... si e valabil la benzinarii Petrom de categoria a doua (intre blocuri).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h