Petrom ieftinește carburanții, în această noapteOMV Petrom, liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor, va ieftini semnificativ carburanţii, începând cu 4 aprilie, ora 00.00.

Petrom ieftineste carburantii, in aceasta noapte (Foto timetv.ro)
Petrom ieftinește carburanții, în această noapte (Foto timetv.ro)

Petrom va ieftini în această noapte benzina cu 5 bani pe litru şi motorina cu 7 bani pe litru, la doar trei zile după ce carburanţii s-au scumpit cu 41 de bani pe litru, ca urmare a introducerii accizei suplimentare pe carburanţi, de 7 cenţi.

După ieftinirea din această noapte, la staţia Petrom de pe strada Braşov din Bucureşti, de exemplu, un litru de benzină de 95 va costa 6,21 lei, un litru de benzuină cu cifra octanică 99 6,68 de lei, iar un litru de motorină 6,31 de lei, informează economica.net. 

La 1 aprilie, companiile petroliere au scumpit carburanţii cu 41 de bani pe litru, ca urmare a introducerii accizei suplimentare de 7 cenţi de către Guvern. Ulterior, Executivul a elaborat un act notrmativ prin care transportatorii rutieri primesc înapoi 4 cenţi din cei 7.

Etichete: carburanti Petrom, ieftinire benzină, Petrom, preţ benzină, pret carburanti, vineri 4 aprilie 2014

0/1 COMENTARII
Woody
03 Apr 21:34
+0
VOTURI
-0
„OMV Petrom, liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor, va ieftini semnificativ carburanţii, începând cu 4 aprilie, ora 00.00.

Petrom va ieftini în această noapte benzina cu 5 bani pe litru şi motorina cu 7 bani pe litru, la doar trei zile după ce carburanţii s-au scumpit cu 41 de bani pe litru, ca urmare a introducerii accizei suplimentare pe carburanţi, de 7 cenţi.”

Petrom va ieftin SEMNIFICATIV carburanții, cu 5 bani pe litru, după ce s-au scumpit cu 41 de bani pe litru... Se scumpesc, iar apoi vine o ieftinire SEMNIFICATIVĂ de O OPTIME.

Este o ieftinire, nu zic nu, dar în nici un caz nu este SEMNIFICATIVĂ. SEMNIFICATIVĂ este bătaia de joc a ăluia care-a scris prima frază din articol.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE