Petrom ieftineşte carburanţii în această noaptePetrom, liderul pieţei de distribuţie a carburanţilor din România, va ieftini miercuri la ora zero carburanţii, pentru a treia oară în mai puţin de o săptămână în contextul în care peste două săptămâni carburanţii se vor scumpi masiv din cauza introducerii noii taxe.

Petrom ieftineste carburantii in aceasta noapte (Foto cronicaromana.ro)
Petrom ieftineşte carburanţii în această noapte (Foto cronicaromana.ro)

Petrom va opera o ieftinire de doi bani pe litru la benzină şi de patru bani pe litru la mototrină,în staţiile de distribuţie a carburanţilor, începând de vineri de la ora 00.00. Chiar dacă reducerea de preţ nu este de anvergură, este a treia în mai puţin de o săptămână: compania a redus sâmbata preţurile cu trei bani pe litru, atât la benzină cât şi la motorină, după ce vineri ieftinise cu patru bani pe litru benzina şi cinci bani pe litru motorina. În total, ieftinirea este aşadar de 9 bani pe litru la benzină şi 12 bani la motorină.

După reducerea de preţ de la miezul nopţii, la staţia din Bucureşti de pe strada Braşov, de exemplu, benzina de 95 va costa 5,86 lei pe litru, iar benzina extra 99 6,31 bani pe litru. Motorina va costa 5,98 lei pe litru, scrie economica.net. 

Companiile petroliere reduc preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere, dar şi de condiţiile de piaţă.

Etichete: ieftinire carburanţi, Petrom, preţ benzină, pret carburanti, preţ motorină

0/1 COMENTARII
RomPetrol
11 mar 19:01
+0
VOTURI
-0
Mda. Or să ieftinească cu 10 bani pe litru, ca să scumpească din aprilie cu 2 lei pe litru. Și asta ca să nu spună nimeni că n-au mai ieftinit, totuși...

Mergeți, mă leneșilor, cu transportul în comun. Mai lăsați mașinile acasă și nu mai luați combustibil la prețurile astea. Boicotați benzinarii până când vor începe să ieftinească serios, nu așa, în dispreț, cu doi bani pe litru...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE