Petrom ieftinește carburanții în weekend. Cât costă benzina şi motorina în cele mai ieftine staţiiÎn fiecare sâmbătă şi duminică, până în 15 aprilie, Petrom reduce prețurile carburanților cu 6 bani la benzină şi 3 bani la motorină. Mai jos vă prezentăm prețurile din acest weekend. 

Petrom ieftineste carburantii in weekend. Cat costa benzina si motorina in cele mai ieftine statii
Petrom ieftinește carburanții în weekend. Cât costă benzina şi motorina în cele mai ieftine staţii

 În staţia din Şoseaua Alexandriei, sectorul 5, motorina standard costă acum 4,22 lei pe litru, iar benzina standard costă 4,52 lei pe litru.

La Petrom, pe strada Jiului, la staţia sectorul 1, motorina costă 4,26 lei pentru un litru, iar benzina 4,59 lei pe litru.

În Odorheiu Secuiesc, motorina standard costa azi dimineaţă 4,02 lei/litru, pe Str. Beclean, nr. 284 şi 4,04 lei, la staţia de pe strada Str. II Rakoczi Ferenc, nr. 25, cele mai ieftine benzinării Petrom din ţară pentru motorină. Benzina costă 4,61 lei. Ieri, preţul motorinei standard în aceste benzinării a scăzut cu 5 bani pentru motorina, dar după ora 11, preţurile au revenit la nivelul de la data de 21 ianuarie 2016: 4,07 lei pentru motorina standard şi 4,70 lei benzina standard.

Citește mai multe pe economica.net. 

Etichete: benzină, carburanţi, motorină, Petrom, pret

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE