Piața de birouri, în creștere: Companiile au închiriat mai multe birouri decât în 2013Piaţa tranzacţiilor cu spaţii de birouri din Capitală a crescut cu 27%, în primele şase luni din 2014, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2013, până la un volum total de 132.009 metri pătraţi.

Piata de birouri, in crestere: Companiile au inchiriat mai multe birouri decat in 2013
Piața de birouri, în creștere: Companiile au închiriat mai multe birouri decât în 2013
Foto: capital.ro

Analiza a fost realizată de ESOP Consulting, scrie capital.ro.

“Piaţa închirierilor de birouri îşi păstrează şi în semestrul I din 2014 dinamismul observat în ultimii doi ani, ceea ce ne susţine opinia că încrederea managerilor în economia românească înregistrează un trend ascendent. Sperăm că semestrul doi din 2014 să fie la fel de activ şi atât companiile mari, cât şi companiile medii să accelereze procesul de relocare în sedii cu o calitate mai bună, deoarece piaţa oferă soluţiicompetitive în acest moment”, afirmă Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting/Corfac International.

Per total, în S1 2014, piaţa tranzacţiilor cu spaţii de birouri s-a ridicat la un volum total de 132.009 metri pătraţi, în creştere cu 27% faţă de S1 2013. Conform analizei, este al doilea an consecutiv în care piaţa de birouri din Capitală creşte în primul semestru, acesta fiind un semn că întreg anul se va dovedi mai bun ca precedentul, în ceea ce priveşte tranzacţiile de birouri.

 

Etichete: birouri, Bucureşti, companii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h