Piaţa Matache a fost curăţată joi. Spaţiile virane din zonă, amenajate ca spaţii verzi FOTOPrimăria Sectorului 1 anunţă că Romprest a salubrizat, joi dimineaţă, Piaţa Matache.

Primăria Sectorului 1 anunţă că, joi dimineaţă, a avut loc acțiunea de salubrizare a Pieței Matache, care face parte din acțiunea de curățenie de primăvară. Cu această ocazie, operatorul de salubritate a curățat întreaga zonă, inclusiv terenurile virane din acel perimetru, adaugă sursa citată.

"În perioada următoare, spațiile virane din zona Pieței Matache vor fi amenajate ca spații verzi, devenind astfel locuri de recreere atât pentru locuitori, cât și pentru cetățenii care tranzitează acest cartier.",  anunţă Primăria Sectorului 1.

Începând cu jumătatea lunii martie, Primăria Sectorului 1 și firma de salubritate desfășoară campania de curățenie de primăvară a domeniului public. Până la începutul lunii mai, în Sectorul 1 vor fi organizate ample acţiuni de salubrizare manuală şi mecanizată a celor 1125 de artere din această zonă administrativă, aminteşte Primăria de Sector.

În cadrul curățeniei de primăvară, firma de salubritate va desfășura următoarele activități: răzuitul rigolelor, măturatul manual și mecanizat, stropitul, spălatul carosabilului şi trotuarelor cu substanțe ecologice și apă din puțurile proprii de mare adâncime, precum și întreținerea curățeniei. De asemenea, vor fi colectate deșeurile rezultate de la populație, precum și cele existente în depozite necontrolate. Pentru desfășurarea campaniei de curățenie se vor folosi peste 150 de utilaje și 450 de muncitori pe zi.

Tot în cadrul curățeniei de primăvară, operatorul de salubritate va igieniza toate recipientele de pe domeniul public, folosind echipamente speciale de curățat şi soluţii ecologice. Astfel, vor fi salubrizate peste 14.000 de coşuri stradale (amplasate pe stâlpi) și aproximativ 2000 de recipiente de precolectare selectivă a deșeurilor.

Etichete: curăţenie, Piaţa Matache, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE