Piața Sf. Gheorghe din Capitală devine spațiu pietonal. Ce se va întâmpla cu tramvaiele din CentruPiața Sf. Gheorghe va fi reconfigurată și va deveni spațiu pietonal. Decizia a fost luată pentru fluidizarea circulației tramvaielor de pe liniile menționate și pentru punerea în valoare a Bisericii Sf. Gheorghe, monument istoric.

Piata Sf. Gheorghe din Capitala devine spatiu pietonal. Ce se va intampla cu tramvaiele din Centru
Piața Sf. Gheorghe din Capitală devine spațiu pietonal. Ce se va întâmpla cu tramvaiele din Centru

Astfel, începând cu data de 23.06.2018, liniile 16 şi 21 vor funcționa între terminalele „Platforma Industrială Pipera", respectiv „Pasaj Colentina" şi intersecția Cal. Moşilor/ Str. Cavafii Vechi, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Cal. Moşilor, Str. Sf. Vineri, până la terminalul „Piața Sfânta Vineri", conform avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului Bucureşti.

Tramvaiele vor opri şi în noile stații „Piața Sf. Gheorghe", amplasate pe Cal. Moşilor în zona intersecției cu Str. Cavafii Vechi (sens Piaţa Sf. Vineri), respectiv Str. Lipscani (sens Bd. Carol I).

Etichete: Bucureşti, Capitală, piata sfantul gheorhghe pietonal, pietonal piata sfantul gheorghe, Sectorul 3

0/2 COMENTARII
Xulescu
25 iun 17:26
+0
VOTURI
-0
Pentru dl. "gogu" >
Calatorii care veneau cu autobuzul 381 pana la Sf. Gheorghe, de unde luau tramvaiul 21, vor putea in continuare sa vina cu acelasi autobuz 381, doar ca vor trebui sa mearga pe jos cativa metri pana la noua statie a tramvaiului 21 de pe Calea Mosilor.
La fel, calatorii vor putea folosi autobuzele 313, 117, 116, 385, care au capatul la Sf. Vineri, in imediata apropiere a noului capat al tramvaiului 21.
Nu prea reusesc sa inteleg ce spuneti: ce fel de suferinte si probleme poate cauza simpla mutare a unei statii de tramvai cu cativa metri? Si cine ar trebui sa se duca la puscarie? (si din ce motiv; mutarea unei statii este fapta penala cumva?!)
In calitate de CALATOR, care folosesc RATB zilnic, eu apreciez mutarea statiei lui 21. Cred ca este mult mai bine sa aiba capatul la Sf. Vineri, unde au capatul si 14 si 40 si 56...
gigi
22 iun 17:16
+0
VOTURI
-0
Cum este posibil asa ceva? Ce vor face toti acei oameni care veneau zilnic cu masina 381 la tramvaiul 21, grabindu-se in drumul spre munca? Se duc in biserica sa pupe moaste? Imbecilii astia au facut vreun studiu, consultare a calatorilor, sondaj ceva? Toti derbedeii ajunsi accidental prin functii publice se cred niste mici Ceausesti care dau din maini si taie in stanga si in dreapta dupa bunul lor plac, fara sa le pese de suferintele si problemele pe care le cauzeaza oamenilor. Huuuooooo! La puscarie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE