Piedone bate palma cu Onţanu pe Bucureşti: în 2012 candidează pentru UNPRPiedone-FINAL-315x177
Piedone-FINAL-315x177

Cristian Popescu Piedone va fi prezentat de preşedintele UNPR Gabriel Oprea, şi preşedintele de onoare al formaţiunii, Cristian Diaconescu. "La ora 16 voi merge la UNPR. Nu e o adeziune, ci se va anunţa că la alegerile din 2012 voi avea susţinerea lor", a declarat primarul Cristian Popescu Piedone. Conform unor surse parlamentare din cadrul UNPR, citate de evz.ro, primarului de la sectorul 4 i s-a promis sprijin pentru candidatura la Primăria Generală a Capitalei, atât din partea progresiştilor, cât şi a PDL. Dacă îşi va menţine intenţia, Piedone ar putea fi principalul rival pentru Sorin Oprescu în competiţia pentru primăria Capitalei.

De altfel, în urmă cu o săptămână, B365.ro anunţa în exclusivitate ca primarul Piedone se retrage din toate funcţiile de conducere din Partidul Conservator şi este deschis colaborării cu orice partid care îi va asigura îndeplinirea planurilor pentru Sectorul 4. Piedone a aruncat acuzaţii grele atunci la adresa Partidului Conservator, care “s-ar fi mulţumit şi cu femeia de serviciu la alegeri, ca să ocupe locul”.

Etichete: candidaturi, PC, Piedone, Primăria generală, UNPR

0/0 COMENTARII
Brandu
06 nov 08:51
+0
VOTURI
-0

Oare si-a dat seama ce hram poarta usl-ul lui voiculescu, ponta si antonescu? se pare ca da..bravo piedone pentru alegerea facuta! se pare ca toata lumea paraseste barca pierzatorilor

Anca
05 nov 01:31
+0
VOTURI
-0

sa fim seriosi , chiar credeti ca oamenii de valoare vor ramane de partea usl-ului ... sunt doar niste comunisti , parsivi , pusi pe furat !

ralu
05 nov 01:27
+0
VOTURI
-0

Piedone a facut cea mai buna alegere , pt ca este un om de valoare si evident ca cei de dreapta sunt si vor fii cei de dreapta !

Raluca
04 nov 20:01
+0
VOTURI
-0

Bun venit in tabara invingatorilor!

Dan Bucurescu
04 nov 14:34
+0
VOTURI
-0

In sfarsit,a inceput sa se faca lumina:Sorin Oprescu incepe sa cunoasca numele viitorilor contracandidati!Oricum nu are importanta daca UNPR-istul care va fi invins de Sorin Oprescu va fi Ontanu sau altcineva!

Andrei Tudoran
04 nov 08:41
+0
VOTURI
-0

De,Piedone si-a dat arama pe fata!Nu stiu de ce nu ma mira atitudinea sa!Da vrabia din mana pentru cioara de pe gard!In fata lui Sorin Oprescu,la capitala nu are nici cea mai mica sansa!Trebuia sa se rezume la sectorul 4!

Geo
03 nov 21:38
+0
VOTURI
-0

Cel mai bun primar pentru Bucuresti este evident Oprescu - ha! ha! era o gluma. Intre Oprescu si Piedone clar votez cu cel din urma.Din fericire Piedone a schimbat radical fata sectorului 4 asta chiar daca rautaciosii spun ca facut si fantani arteziene ,bine ca a facut si pe alea ,dar pe langa aceste fantani a asfaltat mai toate srazile si aleile de printre blocuri a modernizat gradinite ,piete etc. Ca o paranteza nu-mi sariti in cap eu locuiesc in sectorul 2 deci pot face o comparatie. In sectoarele 2,5, si 6 ce s-a facut?

Astept raspunsuri...

Ioana Alexandra Ghinda
03 nov 16:09
+0
VOTURI
-0

Primarul "fantana" demonstreaza prin aceasta mutare ca nu este de incredere. Acum se vad cu adevarat intentiile lui.

Vali
03 nov 15:44
+0
VOTURI
-0

asta e cel mai varza primar.

a stricat 4 locuri de parcare sa faca 2 fantani arteziene in fata pietei...... imi scapa acum numele.

Adrian
03 nov 15:11
+0
VOTURI
-0

HAHAHHAHAHHHA !!O sa faca asta numai gradini japoneze si fantani artezeiene pe toate trotuarele Bucurestiului ! :))Unu' mai nteligent nu gaseati ? :)))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h