Piedone, mii de mesaje de felicitare pe Facebook, de ziua luiCu peste 37.000 de prieteni pe Facebook, Cristian Popescu Piedone este unul dintre cei mai populari politicieni prezenţi pe reţeaua de socializare. Astazi,  pe 15 februarie, Piedone își sărbătorește ziua de naștere, primind din partea locuitorilor din Sectorul 4, dar şi a celorlaţi bucureşteni, mii de mesaje de felicitare.

La multi ani!
La multi ani!

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, împlinește astăzi 50 de ani. În doar câteva ore, mii de bucureşteni i-au urat acestuia la mulţi ani pe pagina de Facebook, pe care primarul este extrem de activ. La aniversare, acesta a ţinut să spună care sunt cele mai mari realizări ale sale: "Daca ma uit in urma, cea mai mare realizare a mea este faptul ca am o familie frumoasa, pentru care ii multumesc lui Dumnezeu. A doua o reprezinta anii de cand conduc Sectorul 4 in calitate de primar, sector a carui faţă sper ca am reuşit să o schimb in bine. Pentru aceasta din urma, va multumesc Dvs, tuturor, pentru ca ati fost alaturi de mine si mi-ati acordat incredere." 

Mesajul primarului a primit peste 3000 de like-uri în doar câteva ore, în vreme ce mai mult de 1300 de bucureşteni au ţinut să-i ureze pe wall la mulţi ani. 

Etichete: 50 de ani, aniversare, Piedone, zi de naştere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h