Piedone îi răspunde lui Tăriceanu: "ALDE e condus de un om cu atâtea fețe câte neveste a avut"ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a răspuns şefului Senatului - Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta din urmă a declarat că partidul pe care îl reprezintă, respectiv ALDE, nu va susține în cursa pentru primăriile din Capitală oameni cu probleme penale precum Andrei Chiliman, Marian Vanghelie sau Cristian Popescu Piedone în cadrul negocierilor cu PSD. El i-a îndemnat pe cei trei foşti edili să candideze ca independenţi dacă doresc, spunând că nu vor beneficia de sprijinul formaţiunii pe care Tăriceanu o reprezintă. 

Piedone ii raspunde lui Tariceanu: "ALDE e condus de un om cu atatea fete cate neveste a avut" (Foto dcnews.ro)
Piedone îi răspunde lui Tăriceanu: "ALDE e condus de un om cu atâtea fețe câte neveste a avut" (Foto dcnews.ro)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Apreciez cu deosebit respect intențiile președintelui Senatului României, domnul Călin Popopescu Tăriceanu care își arată o reală îngrijorare pentru candidații independenți. Dacă știe mai multe ca mine e treaba domniei sale. Nu mi-am arătat nici intenția de a candida și nici măcar aceea de a fi susținut de un partid și mai ales de un partid inexistent ca ALDE condus de un om cu tot atâtea fețe câte neveste a avut", a replicat fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone care îl acuză pe Tăriceanu de ipocrizie. "Când vrea să facă pe apărătorul nevinovaților susține că DNA-ul dă dovadă de abuzuri, dar când vrea să își atace oponenții politici îi cataloghează imediat ca fiind penali deși în cazul unora dintre ei nu există nici măcar o măsură asiguratorie instituită de instanță. Îl anunț că în clipa în care nu va mai fi președintele Senatului României nici gâsca mea de la țară de la mamaie nu îl va mai recunoaște", a adăugat Piedone.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Cât despre o eventuală candidatură și un eventual sprijin politic pentru acest lucru, Piedone îi transmite lui Tăriceanu că o asemenea decizie o va lua singur:

"Eu nu am cerut și nu am vrut nici o susținere dacă mă voi hotărî să candidez. Apreciez îngrijorarea domniei sale, dar nu e cazul. Eu am ceea ce el și alții ca el nu au - încrederea oamenilor simpli. Așa că l-aș ruga ca de acum încolo să vorbească în nume propriu pentru că atunci când spui Sectorul 4 spui Piedone și dacă eu vrea să transmit sau să spun ceva o voi spune fără să am nevoie de trompete", a mai spus Piedone, citat de stiripesurse.ro. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. În acest moment, în sondajele de opinie efectuate, Cristian Popescu Piedone este cotat cu peste 70% intenția de vot în Sectorul 4.

ALDE a declarat prin vocea lui Călin Popescu Tăriceanu că nu susţine la alegerile pentru Capitală candidatura primarilor de sector în funcţie sau suspendaţi din cauza problemelor legale. 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. "Unii candidaţi sunt deja testaţi, am făcut deja sondaje, nu în toate sectoarele din Bucureşti, ştiu că şi PSD are sondaje şi noi am făcut sondaje ca să vedem cum stau candidaţii, cum sunt percepuţi. Am văzut şi ce a apărut în presă ieri, că într-adevăr primarii care au funcţionat în sectoarele 1, 2, 4 şi 5 sunt foarte bine poziţionaţi. Nu vorbesc despre sectorul 3, care, da, e închis, am stabilit cu PSD că va rămâne tot domnul Negoiţă (Robert Negoiţă - n.r.) să candideze, dar mă refeream la celelalte sectoare şi vă pot confirma că au un procent de susţinere ridicat, însă noi am hotărât să ne prezentăm cu alţi candidaţi. Adică, nu ne prezentăm cu domnii primari de la sectorul 4, de la sectorul 5 care au dreptul să candideze ca independenţi. Eu nu vreau să pronunţ nume. Avem propriii candidaţi. Dacă actualii primari care sunt în funcţie sau suspendaţi vor să candideze, o vor face, dar nu din partea noastră. Nu-i susţine nici PSD în momentul de faţă, nu am auzit un astfel de punct de vedere de la ei", a afirmat Tăriceanu, întrebat despre negocierile cu PSD pentru alegerile locale din Bucureşti.

Etichete: alegeri locale, Călin Popescu Tăriceanu, Cristian Popescu Piedone

0/1 COMENTARII
George Ivasculescu
18 Mar 09:17
+0
VOTURI
-0
LA BRUTARIE
PIEDONE E CORUPT
PIEDONE E CORUPT
LA BRUTARIE

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE