Piedone, pe bicicletă VIDEOPIC_0074
PIC_0074

După ce în 16 mai ieşise la o acţiune a bicicliştilor din sector cu scuterul, Cristian Popescu Piedone promisese că va ieşi şi el cu bicicleta. Promisiune greu de crezut având în vedere gabaritul politicianului. Iată însă că Piedone s-a ambiţionat şi a pedalat, după cum scrie pe pagina sa de Facebook: "Asa cum am promis ieri, astazi am iesit pe bicicleta prin sector. Dupa cele doua ore in care am pedalat, cred ca in noaptea asta nu mai dorm din cauza febrei musculare. Dar va rog sa ma credeti pe cuvant ca e sanatate curata sa mergi cu bicicleta. Si ajuta si la problema cu fumatul!"

Piedone a anunţat de curând că s-a lăsat de fumat.

Etichete: bicicleta, Piedone, Sectorul 4

0/0 COMENTARII
marianpreo
19 mai 16:53
+0
VOTURI
-0

Sa inteleg ca toti sustinatorii lui Piedone au venit sa comenteze pe aici. Dar uitati cand era in corpul de control, prin Militari, urmarea sa desfinteze toate patiseriile care ii faceu concurenta nevestei, care avea si ea asa ceva. De ce ia fost rusine de numele lui si sia pus un nume pompos : "PIEDONE".. Denota ca totul la el este o masca. Daca as mai locui in sectorul 4 nu las vota. El a reinventat mafia pietelor sub o masca noua. Votatil, pentru ca nu vedeti cat va furat si va fura in continuare.

yulyan
18 mai 15:31
+0
VOTURI
-0

Piedone este cel mai avantajat candidat din toata lista sectorului 4. Cine o sa o aleaga pe Sulfina cu ale ei nopti de dragoste aka primul tau vot nu se uita niciodata. Jeez!

ema
18 mai 16:57
+0
VOTURI
-0

sulfina barbu n-are ce cauta la primarie ! nici la sect 4 nici in alta parte! sa ramana la sueta cu madam udrea !!!

popa
18 mai 15:23
+0
VOTURI
-0

Ma bucur ca este primar la no in sector. Suntem multumiti de dansul si il vom vota si de data aceasta.

Ancutza
18 mai 15:08
+0
VOTURI
-0

i-as sfatui si pe ceilalti primari sa incalece bicicleta :) vor vedea, precum piedone, ca merita tot efortul. cine stie, in cativa ani, poate cei mai multi dintre noi vor renunta la masini. ar fi super! :)

sergiu
18 mai 15:34
+0
VOTURI
-0

Asa ar putea sa vada si ei mai bine ce este de facut. Piedone actioneaza, nu ca altii. Altii isi fac spoturi publicitare :))

bolocan
18 mai 15:05
+0
VOTURI
-0

daca tot a luat-o in directia asta, am incredere in dansul ca va face cat mai multe piste pt biciclisti!

silvia
18 mai 15:25
+0
VOTURI
-0

de obicei se tine de cuvant, de aia are si atatia sustinatori acum. :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h