Piedone s-a lăsat de fumat şi cere sfaturiPiedone - actiune pe doua roti, 16 mai
Piedone - acțiune pe două roți, 16 mai

Primarul Sectorului 4 anunţă pe pagina de Facebook că a mai făcut un pas spre o viaţă sănătoasă: a renunţat la ţigări. "De cateva zile m-am lasat de fumat. Cine ma cunoaste stie ca sunt un luptator, ca am destula vointa, dar nu e chiar usor sa rezist tentatiei! Daca aveti sfaturi cum sa trec mai usor peste aceasta perioada, nu pot decat sa va multumesc!" - scrie primarul, pe site-ul de socializare.

Piedone a slăbit, în urmă cu doi ani, aproape 60 de kilograme, de la 203 kilograme. De atunci, însă, ţine un regim alimentar restrictiv, la care se adaugă acum renunţarea la ţigări.

Etichete: fumat, Piedone, Sectorul 4, tigari

0/0 COMENTARII
catalina
23 mai 01:34
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!!!!!!! A triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!!!!!!Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!!!!!!! rusineeeee!!!!

flavia
21 mai 16:36
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp!!!!!!!!

daniela
21 mai 15:18
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente!!!!!!!!!!

marina
21 mai 13:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!Oprescu, a promnis in campania trecuta ca reconsolideaza caldirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!! Hahaha!Oprescu si clanul lui este periculos, au facut averi colosale si au fosat instrainate in Elvetia, Cipru, Grecia!! Poate nu stiati, va spun eu!!!!!!!!!

andreea
21 mai 01:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!!!!!

sabrina
21 mai 00:27
+0
VOTURI
-0

Pe Oprescu nu-l intereseaza siguranta bucurestenilor, el doar apare la tv strambandu-se ca o maimuta si minte cu muuuulta usurinta pe bietii naivi!!!!!!!!

sabrina
20 mai 17:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este FELCERUL Capitalei! Oprescu, este cel mai mare bandit si escroc!Opresc, este cel care a a furat prin firmele lui toate licitatiile PG si le-a dat interpusilor firmelor personale, dar si amicilor din PSD!

mircea
19 mai 22:00
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nici la servici nu prea venea deoarece si-a pus o haita de consilieri care decid in numele lui si din acest motiv toate licitatiile au fost plasate indirect firmelor lor, conduse prin interpusi!

Oprescu, este realmente cel mai mare ordinar si mincinos din istoria PG!

Oprescu, n-a facut NIMIC in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!

vlad
19 mai 21:06
+0
VOTURI
-0

Oprescu, a facut asflatarile proaste cu bani multi prin BLONDA DE LA ASFALTARI- cea care-l imbogateste pe ascuns si banii se duc direct in Elvetia, iar firmele lui Oprescu au sediul in Cipru. Foartegeu de prins acest hot!!!!!!

elena
19 mai 19:45
+0
VOTURI
-0

oprescu nu a facut nimic in 4 ani si vine acum cu aceleasi promisiuni desarte!!!!!! oprescu a promis in campania trecuta ca reconsolideaza cladirile cu bulina rosie, acum iar promite asta!!!! ca sa vedeti cat de prosti va considerea banditul de oprescu!!!!si iar va face foi de varza si se imbogateste pe spinarea voastraaaaa!!!1 treziti-vaaaa!!!!!

adriana
19 mai 15:37
+0
VOTURI
-0

Treziti-va oameni buni pana nu este prea tarziu......guvernul ponta, doreste sa puna pe tot, cititi si voi de ce ii arde acestui sobooolan blsevic. Aceasta tara este in declin, masurile populiste ne-au bagat in recesiune, euroa a explodat si Ponta vrea regimentul de garda pentru el!!!! Nu imi vine sa cred cat este de periculos acest individ, acest comunist, care vrea un partid unic, vrea dictatura comunista!!!!!!1 treziti-va!!!!!!

luana
19 mai 14:37
+0
VOTURI
-0

oameni buni ati crezut in ciuma de USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, poate asa o sa o sa intelegeti cum este economia unei tari si veti realiza ca guvernul Boc v-a salvat la timp, pentru ca nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile, nu s-au permis masuri populiste!!!!1 iar guvernul Boc a fost apreciat pentru asta la Bruxelles!!

luana
18 mai 22:58
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru!!!!!

ana
18 mai 22:16
+0
VOTURI
-0

Orice primar general, in primul rand trebuie sa aiba grija de siguranta cetateanului!!! Oprescu a ignorat total asa ceva.. Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..... A stopat orice lucrare sa se finalizeze la termen,  pana acum (!!),  dand ordin sa se termine in perioada de campaie ptr a taia "cordelute roz"  sucind  mintile celor creduli. El urmareste doar voturile! !!!!!!!!

magda
18 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

Suntem iar in recesiune!!!!!!! Acolo ne-a aruncat Ponta! Guv Boc a salvat tara ca Ponta bolsevicul sa ne arunce dupa Grecia!!!!!!

mihai
18 mai 17:11
+0
VOTURI
-0

Toate efecte negative pe care le traim astazi sunt din cauza iresponsabilitatii si imaturitatii lui Ponta si clica din spatele lui, care vor doar ciolanul ptr ei, de tara nu le pasa!!!!!

bianca
18 mai 16:13
+0
VOTURI
-0

Mai vreti sa revina ciuma cominista la putere? Iata ca a revenit si vor face praf bugetul tarii pt a prosti BOBORUL infometat si insetat deoarece asa l-a invatat taica  ILIESCU- bolsevicul.  Uraaaa! Avem guvern avem valoareeee!

maria
18 mai 15:56
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat!!!!Prostimea va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!!

maria
18 mai 15:38
+0
VOTURI
-0

Prostia este nevindecabila, Ponta stie asta si nu vrea sa destepte boboru' o sa le umple mesele cu bucate si atunci foamea boborului se va potoli si isteria va disparea de la sine, doarece rumânii daca au burtoiul plin, nici nu zbiara, nici nu guita!

ioana
18 mai 15:25
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

carina
18 mai 13:56
+0
VOTURI
-0

dasta nu mai putem noi de ce face acest hot piedone, suntem satui de oameni ca el...

denisa
17 mai 23:46
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  anulat...., pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui aceasta tarisoara ca niste vampiri!!!1

denisa
17 mai 23:28
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Din toamana se vor pune sacalii in functii si da-i pe praduiala! Nu va lasati pacaliti de aceasta manevra, nu dati ascultare acestor fete parsive care ascund foamea de a pradui aceasta tarisoara ca niste vampiri!!!1

mioara
17 mai 23:07
+0
VOTURI
-0

USL este flamand, in loc sa se ocupe de dezastrul pe care l-a creat, ei isi impart ciolanul prin tara!

bianca
17 mai 22:43
+0
VOTURI
-0

Nicaieri in lume nu s-au marit salariile si pensiile!

Nicaieri in lume nu s-au permis masuri populiste!

Guv Boc a fost apreciat pt asta la Bruxelles! .

andreea
17 mai 22:24
+0
VOTURI
-0

Prima masura a guvernului Ponta, este urmatoarea: programul de investitii de 4 miliarde de euro va fi  ANULAT, pentru a se da salraii si pensii marite pana in toamna!!! Ei ce pare aveti?!  Este dovada clara ca acest guvern comunist nu se gandeste decat la castigarea alegerilor din toamna,  ce va fi dupa, nu mai are importanta, va da vina pe guvernele precedente. Prostimea  va suporta iar crunta saracie si bataie de joc asa cum a fost dupa revolutie!!!

daniela
17 mai 21:42
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame,....... sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.....

marin
17 mai 18:35
+0
VOTURI
-0

Romani  care ati crezut in ciuma USL, asa va trebuie, sa crapati de foame, sa va urle burtoiul  de neajunsuri, poate asa veti intelege naiba cum este cu economia unei tari si veti realiza ca guv Boc v-a salvat la timp.....

catalin
17 mai 18:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele.

iustina
17 mai 18:09
+0
VOTURI
-0

Oprescu trebuie oprit la timp, altfel ne desfiinteaza pe toti...Capuse, caini, tramvaie neverificate, autobuze fara anvelope adecvate...O sa muriti cat mai multi....deoarece asa vrea felcerul Oprescu!

flavia
17 mai 17:54
+0
VOTURI
-0

Oprescu este cel mai mare criminal, cel mai mare hot, cel mai mare imbogatit de cand este la PG. A furat tot prin firmele lui cu sediile in Cipru si Grecia!

livia
17 mai 16:32
+0
VOTURI
-0

Piedone ramane primarul pe care il apreciez cel mai mult. Sper sa candideze si la alegerile din 2016, ced ca ar avea sanse mari.

carmen
17 mai 15:41
+0
VOTURI
-0

Oprescu a cheltuit toti banii pe proiecte gen panselute - o jardiniera costand 500 de euro!!!!!!!!!!!! Da, da... 500 de euro, trei floricele intr-o jardiniera. Asta este Oprescu, un nenorocit si un mincinos care a sistat toate proiectele ca sa se lanseze acum in campanie cu ele. Un comunist odios care trebuie eliminat urgent.

ioana
17 mai 15:26
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este cancerul Capitalei!

Oprescu, n-a facut nimic in cei 4 ani la PG!1

sabina
17 mai 15:16
+0
VOTURI
-0

Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti! Sa scapam odata de el!!!!!!!!!

andra
17 mai 15:09
+0
VOTURI
-0

Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat suspendata!!!!!!

xrt
17 mai 15:03
+0
VOTURI
-0

in acest moment exista afise pe Dimitrie Cantemir probabil si in alte zone, unde promite ca rezolva problema cainilor.

adica minte, ca nu are cum sa o rezolve ca problema este la capitala.

iar stiti vorba aia:"cine minte si fura"

ofelia
17 mai 14:56
+0
VOTURI
-0

Oprescu, habar nu  are de administratie, nici de PG nu l-a interesat nimic, abia daca vine si la servici, deoarece si-a pus hotii lui sa fure pt el si sa decida in locul lui..

nana
17 mai 14:54
+0
VOTURI
-0

Sper sa fiti tot primarul nostru. Suntem multumiti de sectorul 4!

pavel
17 mai 16:06
+0
VOTURI
-0

Oprescu, s-a imbogatit pe spinarea bucurestenilor

Oprescu, a furat si a vandalizat PG prin firmele lui ascunse in cipru si grecia

oprescu, este cel mai risipitor PG din istoria capitalei!http://b365.realitatea.net/news/cum-arata-casele-lui-sorin-oprescu/

lora
17 mai 14:22
+0
VOTURI
-0

Piedone este un om capabil sa se tine de promisiuni. Sper ca lasatul de fumat sa ii aduca si sanatatea. Noi o sa ii aducem voturile.

sile
17 mai 14:55
+0
VOTURI
-0

Normal, doar n-o sa o votam pe Sulfina! :))

stroe
17 mai 13:48
+0
VOTURI
-0

a luptat pentru sectorul nostru, sunt sigur ca va lupta si cu dependenta asta. succes!

pavel
17 mai 13:41
+0
VOTURI
-0

Oprescu, s-a imbogatit pe spinarea bucurestenilor

Oprescu, a furat si a vandalizat PG prin firmele lui ascunse in cipru si grecia

oprescu, este cel mai risipitor PG din istoria capitalei!.......http://b365.realitatea.net/news/cum-arata-casele-lui-sorin-oprescu/

liliana
17 mai 13:28
+0
VOTURI
-0

va sfatuiesc sa fiti TARE vreo doua saptamani :) la fel si in campanie, nu ca ati avea nevoie...cu totii va sustinem! bafta!

fire
17 mai 12:20
+0
VOTURI
-0

El merge cu scuterul ca sa nu cumva sa faca putin efort sa slabeasca. Si in parc la palatul copiilor tot pe scuter merge.

Poza facuta pe Sos. Oltenitei la Scoala de Politie

bolo
17 mai 13:23
+0
VOTURI
-0

ai vreo problema cu oamenii "cu greutate"? noroc ca piedone e "greu" si la propriu si la figurat. va castiga alegerile fara pic de emotie...

valeriu
17 mai 13:26
+0
VOTURI
-0

si daca are scuter ce? bine ca nu conduce un suv luxos, atunci ce-ai mai fi zis?...si oricum, scuterul asta personalizat il caracterizeaza pe piedone. da, mereu da ture prin sector, este acesta un lucru de condamnat? in loc sa zici mersi c-avem un primar care se preocupa de situatia din sector, te iei de fizicul sau...rusine!

florin
17 mai 14:19
+0
VOTURI
-0

Poate merge pe scuter ca nu are voie sa depuna efort. In plus, ce conteaza asta, cand a dat dovada de o administrare excelenta a sectorului?

xrt
17 mai 11:09
+0
VOTURI
-0

eu altceva nu inteleg.

de ce minte cu privire la caini vagabonzi.

acu 4 ani in campanie promitea ca rezolva cu caini.

dupa ce a ajuns primar, a bagat vrajeala ca nu tine de primaria de sector ci de primaria capitalei.acum iar baga aceiasi minciuna cu caini.

sunt afise pe stalpi de exemplu pe Dimitrie Cantemir unde cica o sa rezolve sau a rewzolvat problema cainilor.

rusinicaaa

Geo
17 mai 12:58
+0
VOTURI
-0

Nu poate rezolva doar in sectorul 4 ca nu e imprejmuit cu garduri. Daca negoita sau evanghelie nu face nimic...si oricum asta cu cainii e o vrajeala bagata de toti odata la 4 ani.

maria
17 mai 13:21
+0
VOTURI
-0

daca te-ai fi documentat, ai fi vazut ca oprescu este responsabil pentru solutionarea situatiei cu maidanezii. atata vreme cat nu intra in atributia de sector, piedone s-ar fi aflat in ilegalitate daca lua vreo decizie, si asta nu-i ok. altfel, te asigur ca ar fi rezolvat-o mai demult...

Anca
17 mai 10:38
+0
VOTURI
-0

N-am inteles de ce echipa lui nu polueaza, fiind cu bicicletele, iar el, cu scuterul, polueaza. Nu el ar trebui sa dea exemplu pozitiv, fiind un edil?

Geo
17 mai 12:57
+0
VOTURI
-0

Conducatorii merg pe altceva decat trepadusii. In vremurile de demult unii mergeau pe cal altii p ejos. Ai prins-o p'asta?

Marius
17 mai 13:18
+0
VOTURI
-0

din simplul motiv ca te deplasezi mai usor cu scuterul. poti strabate intreg sectorul cu o viteza mai mare. si asta e scopul lui piedone, cred ca stie si cele mai ascunse unghiuri ale sectorului 4...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE