Piedone sună la uşile bucureştenilor pe 1 Decembrie pentru a împărţi flori şi voucherePrimarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, va suna duminică, de 1 Decembrie, la uşile bucureştenilor, pentru a-i recompensa "simbolic" cu flori şi vouchere cu reduceri pe cei care au arborat tricolorul la fereastră.

Piedone suna la usile bucurestenilor pe 1 Decembrie pentru a imparti flori si vouchere
Piedone sună la uşile bucureştenilor pe 1 Decembrie pentru a împărţi flori şi vouchere

Pe 1 decembrie, Piedone se va afla în mijlocul cetăţenilor, în zone importante ale sectorului, dar şi pe străzile adiacente şi aleile dintre blocuri, pentru a-i felicita pe cei care simt cu adevărat româneşte.

"Acesta va oferi multe surprize cetăţenilor care, din patriotism, vor arbora, cu cinste şi onor, Steagul Ţării la fereastră, cât şi celor care, aflaţi în trafic, îl vor flutura, din interiorul vehiculelor. Flori, steguleţe, cocarde tricolore şi vouchere cu reduceri la achiziţionarea unor produse destinate preparării bucatelor de Sărbători, iată ce a pregătit Edilul, pentru cei care, pe 1 Decembrie, nu vor uita că sunt români!", se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Reprezentanţii primăriei de sector le transmit bucureştenilor să nu se mire dacă la uşa lor va suna primarul Sectorului 4, "care simte să recompenseze, simbolic, orice gând sau simţământ, manifestat în spiritul preţuirii a tot ce înseamnă Patrie".

Etichete: 1 Decembrie, Cristian Popescu Piedone, Sectorul 4, steag, tricolor, voucher

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE