Pilotul Luis Salom a murit după ce a suferit un grav accident la antrenamentePilotul spaniol Luis Salom a murit, vineri, la un spital din Barcelona, la puţin timp după ce a suferit un grav accident în antrenamentele de la Marele Premiu al Cataluniei la clasa Moto 2, anunţă presa iberică.

Pilotul Luis Salom a murit dupa ce a suferit un grav accident la antrenamente
Pilotul Luis Salom a murit după ce a suferit un grav accident la antrenamente
Foto: gsp.ro

Pilotul spaniol Luis Salom a suferit o căzătură puternică în timpul ultimei sesiuni de antrenamente înainte de Marele Premiu al Cataloniei și a decedat după ce a fost transportat la spital, scrie gsp.ro.

 

Pilotul în vârstă de 25 de ani a ieșit în decor în timpul unei curbe, la o viteză de aproximativ 150 de km/h și a rămas întins pe jos până la sosirea echipei medicale.

Accidentul a avut loc în fața unui grup de fani ai lui Valentino Rossi.

"Deși nu există imagini, un prieten a văzut accidentul și mi-a povestit ce s-a întâmplat. Mi-a spus că Salom a lovit frontal barierele, iar mai apoi motocicleta a căzut peste el. Asta este foarte ciudat, probabil a avut o avarie la motocicletă, pentru că altfel nu se explică", a declarat Rossi, citat de Marca.

Medicii au intervenit rapid și i-au făcut manevre de resuscitare lui Salom. La scurt timp după, a sosit și o ambulanță, cu care pilotul a fost transportat de urgență la spital, însă doctorii nu l-au mai putut salva.

Etichete: pilot mort, Pilotul spaniol Luis Salom, Pilotul spaniol Luis Salom a murit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE