Piromanul din Bucureşti NU VIZEAZĂ maşini din Capitală. Profilul unui atacator viclean şi cu ţintăUn oraş cu peste două milioane de locuitori este înfricoşat de un individ misterios, căutat de poliţişti de mai multe zile. Piromanul din Bucureşti care a incendiat sâmbătă noaptea 8 maşini este în libertate. Datele adunate de anchetatori conturează profilul unui atacator viclean şi cu ţintă fixă: provincialii.

Mai multe masini au fost incendiate in Capitala
Mai multe maşini au fost incendiate în Capitală

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

Gabriel Diaconu – psihiatru: „Acțiuni care sunt pregătite săptămână după săptămână, au loc repetiții în care dai foc la cârpă și calculezi timpul de ardere și puterea de ardere."

Profilul unui asemenea atacator îi obligă pe poliţişti să culeagă rapid orice informaţie care să îi ajute să îl oprească pe individ înainte să facă din nou prăpăd, scrie digi24.

Din momentul producerii incendiilor, polițiștii au sosit în cele trei locuri și au ridicat probe de peste tot. Au vorbit cu zeci de oameni și au făcut peste 10 audieri. Polițiștii au ridicat și imaginile de camerele de supraveghere, iar pe strada Gala Galaction au avut zeci de astfel de dispozitive, în speranța că într-un final, anchetatorii vor reuși să îi dea de urmă piromanului.

Poliţiştii merg şi pe pista unei răzbunări colective: doar una dintre maşinile mistuite de flăcări sâmbătă noaptea pe trei străzi din Capitală avea număr de Bucureşti.

Etichete: incendiu, piroman, piroman bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE