Pirotehniştii SRI, intervenţie într-o benzinăria din Bucureşti unde un bărbat a ameninţat cu o bombăUn bărbat a anunţat, luni, la 112 că îşi va detona maşina, putând să cauzeze victime, însă el a fost identificat şi prins de poliţişi. Autoturismul a fost găsit în apropierea unei benzinării din Sectorul 3, iar zona a fost evacuată. Pirotehniştii SRI intervin la locul incidentului.

Benzinarie amenintata cu bomba
Benzinărie ameninţată cu bombă

Un bărbat a făcut un apel la 112 și a făcut o serie de amenințări care se constituie într-un incident de securitate. A amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său. Serviciul Român de Informații, în cooperare cu Poliția, au întreprins măsuri specifice. În aceste momente, bărbatul se află în custodia poliției. Echipa pirotehnică a SRI se află la fața locului, a fost instituit perimetrul de siguranță și se procedează la investigarea pirotehnică a mașinii. Vom reveni cu amănunte!", a transmis SRI.

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale", anunță şi Poliția Capitalei.

Etichete: 112, benzinărie, interventie, poliţişti, SRI, victime

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE