Piscina de la Ateneu. Bucureștenii sunt invitați să înoate în Piața Enescu FOTOPână pe 26 iunie, bucureștenii au acces la o piscină amplasată în Piața George Enescu. Piscina are o lungime de 20 de metri, 10 metri lățime și o adâncime de 1,5 metri. Accesul este gratuit.

Conform gsp.ro, aici sunt organizate cursuri de înot pentru copii, activităţi acvatice, precum aqua fitness, aqua gym, aqua bike, aqua boxing, iar seara piscina este deschisă bucureştenilor dornici să înoate.

Totul este organizat de Camelia Potec, care prin acest eveniment vrea să promoveze mișcarea în apă și totodată să marcheze și retragerea ei oficială din activitatea de sportiv.

Totodată, în zona piscinei sunt organizate activităţi recreative, workshopuri de pictură, desen, fotografie şi alte surprize, plus locuri de joacă pentru copii.

Toate aceste activităţi sunt gratuite. Toţi cei care vor să participe la activităţile din bazin trebuie să prezinte de la medic o adeverinţă medicală că este apt de efort şi un aviz epidemiologic. DETALII AICI.

"Această festivitate de retragere nu o fac pentru propria persoană, ci pentru a le mulţumi celor care mi-au fost alături, celor care timp de 22 ani din activitatea mea sportivă şi-au pus amprenta asupra calităţii mele de om, de sportiv dar şi asupra performanţelor mele. Organizez împreună cu prietenii şi partenerii mei un eveniment inedit, o festivitate de retragere inedită, un proiect de suflet pentru a atrage cât mai multă lume şi de a încuraja locuitorii acestei ţări şi din Bucureşti să facă mişcare. Să conştientizeze că într-o piscină de înot nu trebuie doar să ştii să înoţi. Într-o piscină poţi face mai multe activităţi şi poţi face mişcare ca şi pe uscat", a declarat Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Etichete: Camelia Potec, piscina, piscina ateneu

0/1 COMENTARII
Stoica
22 Jun 11:42
+0
VOTURI
-0
ân 2016 chiar nu puteț să aveț și voi poze mai măricele de 600 pixeli pă wide?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE