Piscina de la complexul rezidenţial de lux "Stejarii", al lui Ţiriac, construită din bani europeniPiscina din complexul rezidenţial de lux "Stejarii", care aparţine omului de afaceri Ion Ţiriac, a fost finanţată din fonduri europene.

Stejarii Country Club
Stejarii Country Club
Foto: compania

În 2011, Elena Udrea, ministrul Turismului din aceea perioadă. a aprobat alocarea a 11 milioane de euro din fonduri europene, pentru construirea unor piscine la marginea Capitalei, invocând o creştere a numărului de turişti, informează Antena3.ro.

Este vorba despre cel mai scump complex rezidenţial din România, "Stejarii", care se află în apropierea pădurii Băneasa.

Desfăşurat pe o suprafaţă de aproximativ 22.000 mp, în Pădurea Băneasa, complexul include un centru de fitness, aerobic şi cycling, piscină interioară şi exterioară, saună, jacuzzi şi camere cu aburi, terenuri de tenis interioare şi exterioare, terenuri de squash, padel, zone de la relaxare, şcoli de balet şi dans, arte marţiale, primul Shiseido SPA din Europa de Est, alături de multe alte facilităţi.

Pentru organizarea evenimentelor, Stejarii Country Club dispune de o sală multi-funcţională, cu o suprafaţă de peste 600 mp, dar şi de un acoperiş neconvenţional acoperit cu gazon, ce oferă o privelişte spre pădurea de stejari.

Etichete: Țiriac

0/1 COMENTARII
Lex
01 sep 18:42
+0
VOTURI
-0
Complexul este chiar in padurea Baneasa, defrisata de altfel. Bravo! In satele Romaniei oamenii isi sapa veceul in fundul curtii si nu au apa curenta si noi facem piscine din bani europeni pentru un complex rezidential privat care a mai distrus o bucata din plamnul verde al Bucurestiului. Asa da dezvoltare!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE