Pista de biciclete de pe Calea Victoriei, acoperită cu ZĂPADĂ FOTOPista de biciclete de pe Calea Victoriei a fost acoperită cu zăpadă miercuri, după ce luni şi marţi mai mulţi biciclişti au deszăpezit-o prin forţe proprii.

"Luni si marti, aproximativ 32 de biciclisti, prin forte proprii, am deszapezit peste 600 de m de pista de bicicleta. Autoritatile si comerciantii au ignorat munca noastra si azi au folosit pe post de depozit pista de biciclete. Plugurile si angajatii de la salubritate au acoperit o jumatate si comerciantii (banci, magazine si hoteluri) au acoperit cealalta parte a pistei. Ne simtim ignorati si sfidati in propriul oras", a declarat pentru HotNews.ro Mihai Denes, unul dintre biciclistii care au participat la deszapezirea pistei.

Astazi biciclistii spun ca o vor lua de la capat si vor merge sa deszapezeasca din nou pista. "Dorim sa tragem un semnal de alarma pentru faptul ca desi pista face parte integranta din Calea Victoriei, autoritatile ignora deszapezirea ei", a mai spus Mihai Denes.

Etichete: deszăpezire București, pista biciclete calea victoriei, pista biciclişti bucureşti, viscol bucuresti

0/6 COMENTARII
Gigi
20 Jan 14:24
+0
VOTURI
-0
Caine, chiar daca iti inchipui ca te-ai emancipat lasandu-te de bere si manele si ti-ai luat masina nemteasca, tot prost ai ramas
ere
12 Jan 14:18
+0
VOTURI
-0
asta e maxima,nu a fost deszapezita pista de biciclete :))) genial
Caine
12 Jan 11:42
+0
VOTURI
-0
@Simion: 1.nu beau bere si nu ascult manele;
2. tu esti genul care nu are bani de masina,altfel nu se explica placerea de a muri de frig pe "bicla".chiar, pe canicula,venind pe bicicleta, nu va e rusine sa mirositi a transpiratie la job?
Simion
12 Jan 10:26
+0
VOTURI
-0
@caine: suna ciudat da. Exista oamnei in orasul asta care merg si cu metroul, si cu autobuzul. Dar tu pari genul de marlan care-si lasa masina in scara blocului, pe spatiul verde si pe trotuare. pentru ca ma-ta te-a nascut in masina. Si pentru ca poti. Pentru ca-ti place berea la pet si maneaua.
Caine
12 Jan 08:31
+0
VOTURI
-0
Cat de terminat sa fii sa mergi cu bicicleta la -15 grade? Si sa te mai si lauzi cu asta?
ALEX47
12 Jan 06:28
+0
VOTURI
-0
frumoasa fotografie...pentru gazeta de perete ... dupa aceea se lasa lopetile jos si fiecare isi vede de treaba lui....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h