Pistă de biciclete delimitată cu stâlpișori, pe BD. UranusÎn ciuda faptului că autorizațiile de construcție pentru Bd. Uranus au fost declarate ilegale de Tribunalul București, autoritățile fac ultimele retușuri pentru a da drumul circulației pe primul tronson al arterei. În premieră, o pistă de biciclete va fi delimitată cu stâlpișori. 

Pista de biciclete delimitata cu stalpisori, pe Bd. Uranus. Foto - cotidianul.ro
Pistă de biciclete delimitată cu stâlpișori, pe Bd. Uranus. Foto - cotidianul.ro

Primul tronson din Bd. Uranus este aproape gata pentru circulație. Mai exact, astăzi, se fac probe cu tramvaiul, pentru a se putea relua inclusiv circulația cu acest mijloc de transport în comun. 

În plus, pentru prima dată în București, o pistă de biciclete a fost delimitată cu stâlpișori. 

Prima etapă a Diametralei Buzești-Berzei-Uranus, cuprinsă între Piața Victoriei și Vasile Pârvan, va fi inaugurată până la sfârșitul acestei luni, spun reprezentanții Primăriei Capitalei. Momentan, traficul este blocat pe noul bulevard, pe segmentul cuprins între str. Mircea Vulcănescu și Calea Griviței. Pe restul segmentelor dintre Piața Victoriei și Vasile Pârvan se poate circula. 

Circulația se va relua până la sfârșitul lunii, a precizat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei. 

Noul bulevard are două benzi pe sens, linie de tramvai pe mijloc, iar pe porțiunea cuprinsă între bd. Știrbei Vodă și Calea Griviței o bandă pentru biciclete pe carosabil, pe partea dreaptă pe sensul către Piața Victoriei.

Stâlpișorii care delimitează banda specială de RATB, înlocuiți după o lună de la montarea lor 

 

Proiectul a fost împărțit îin trei etape:

- Piața Victoriei - Vasile Pârvan;

- Vasile Pârvan - Piața George Coșbuc;

- Piața George Coșbuc- Gara Progresul. 

 

10% din Parcul Izvor va dispărea, pentru construirea tronsonului II din BD. Uranus.

Etichete: banda de biciclete, bd. uranus, realitatea

0/4 COMENTARII
Bebe
11 ian 09:03
+0
VOTURI
-0
Minunata banda este deja parcare pe segmentul victoriei-MEC polizu. Iar la MEC aceasta minunata banda "dispare" pe trotuar in cel mai sfidator mod. Poza de luat ochii la fraieri. Sa faca puscarie pentru abuzurile comise si cu Hala Matache !
Culoar unic
10 ian 20:19
+0
VOTURI
-0
Vlad, nu, nu sunt bani aruncati pe fereastra. Banii aia ajung exact acolo unde trebuie, adica intr-un buzunar incapator... Acum ar trebui ca si cineva de la Curtea de Conturi sau mai stiu eu ce organism abilitat sa controleze sa spuna si cui apartine acel buzunar.

Eu as presupune ca numele lui incepe cu "O" si se termina cu "prescu".
vlad
10 ian 19:46
+0
VOTURI
-0
Wow, da, adica stalpisorii aia pe care-i pusesera pe Splai si in 2 saptamani ramasesera un sfert si i-au scos si pe aia???? De ce naiba nu e suficient sa marchezi banda ca de biciclete??? de ce trebuie sa o delimitezi asa?? Puneti echipaje de politie, camere si dati amenzi sa se invete lumea. Bani aruncati pe fereastra
Culoar unic
10 ian 17:04
+0
VOTURI
-0
Imi aduc aminte de culoarul unic RATB de pe Dambovita. La fel, era delimitat de stalpisori de-astia, galbeni. Cat a durat pana stalpisorii au fost distrusi de masini? Si cat va dura aici pana ce banda de biciclisti va fi transformata in parcare?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE