Pistele de biciclete şi încă 1.000 de străzi intră în reabilitarePistele de biciclete intra in reabilitare de la 1 iunie 2011
Pistele de biciclete intră în reabilitare de la 1 iunie 2011

Primarul general al Capitalei a anunţat că refacerea pistelor pentru biciclete va începe în câteva zile, când va fi demarată şi acţiunea de reparare a peste 1.000 de străzi, urmând să fie turnate covoare asfaltice şi să fie refăcute urcările şi coborârile de pe trotuar.

"Încep lucrările de reabilitare a străzilor Capitalei. Sperăm să ne mişcăm repede, iar sfârşitul verii să ne prindă cu o circulaţie puţin mai bună şi mi normală", a declarat Oprescu pentru mediafax, preluat de hotnews.ro.

Primarul a mai spus că autorităţile încearcă să acţioneze mai serios pentru a desfiinţa depozitele de gunoi apărute la periferia Bucureştiului, în special in sectoarele 2 şi 5, dar şi pentru a spăla sistematic trotuarele şi rigolele, arătând că acolo se adună cel mai mult praf.

"Vom acţiona pe porţiuni de câte 1,5 kilometri pe marile bulevarde, pentru a putea face curat în mod constant la rigole şi a ridica praful de acolo", a explicat edilul Capitalei.

Etichete: Bucureşti, Capitală, piste biciclete, reabilitare, Sorin Oprescu, străzi

0/0 COMENTARII
radu
30 May 12:32
+0
VOTURI
-0

Daca se fac piste pt biciclisti asa cum sunt pe Dorobanti sau ca cea din poza ,oPRESCU a mai aruncat niste bani pe fereastra sau ???? nu stim unde .

Cat despre circulatie , sa nu mai vorbim .Dupa ce a paralizat orasul de un an de zile incepand lucrari peste tot fara un program de management de trafic ( unii doctori nu se pricep la asa ceva)crede ca la sfarsitul verii va fi mai bine . Dupa 14 luni nu a terminat nici macar un tronson din b-dul URANUS asa ca la ce sa speram . Doar la declaratii suburbane si mishtocarii ieftine "Nu mai anunt niciun fel de data! Va anunt cu 24 de ore inainte. Gata, au terminat marlanii, ii dam drumul sa circule bucurestenii, ca de-aia a fost facut, nu ca sa-l tin in vitrina".

Daniel
28 May 18:38
+0
VOTURI
-0

1000 de strazi care intra in reabilitare,reprezinta o stire normala pentru acest anotimp!Indiferent de referendum sau de alte chestiuni,Oprescu nu uita ca problemele de trafic sunt o prioritate!

Cristi
27 May 19:17
+0
VOTURI
-0

Sectorul vangheliot are gunoaie la periferie!Nici nu e de mirare!Vanghelie nu sta de chestii marunte,gospodaresti,nu!El se intalneste cu mai marii lumii!Degeaba,Mareane:nici macar Obama nu te poate ajuta la nominalizarea pentru Primaria Generala!Ca despre victorie in fata lui Sorin Oprescu,nici sa nu te gandesti!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE