Plăcuţă pe podul Basarab: Început de Băsescu, terminat de OprescuP1110044
P1110044

Sorin Oprescu a fost prezent ieri la primele teste făcute pe Podul Basarab. "Am să pun mai multe plăcuţe. Plăcuţa din respect faţă de constructor şi una specială: "Început de Băsescu, terminat de Oprescu", a declarat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, citat de Realitatea.NET. Rezistenţa podului Basarab a fost testată, luni, cu 13 tramvaie şi 26 de camioane, care totalizează o încărcătură de aproximativ 1.500 de tone. Primarul Capitalei spune că a trecut cu succes testul.

"Până acum rezistă. Suntem foarte multumiţi nota, bună sau rea o să ne-o dea bucureştenii că e a lor nu e a lui Băsescu şi a altor politicieni. Sunt fericit ca am ajuns în stadiul ăsta. După ce se termină probele de rezistenţă se va circula pe el", a spus primarul Capitalei.

CITEȘTE ȘI Oprescu: Inaugurarea Pasajului Basarab este o chestiune de ore şi zile

CITEȘTE ȘI Cu câte sute de milioane s-a scumpit, de fapt, Pasajul Basarab. Vezi evoluţia proiectului

Etichete: Pasajul Basarab, Podul Grant, reparaţii, Sorin Oprescu, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII
Vladimir
01 iun 17:37
+0
VOTURI
-0

Decat niste discutii interminabile,la nivel de consiliu,si nu numai,mai bine o placuta in plus!Pai mai are Oprescu liniste daca nu se coboara la mintile PDL-istilor?Dar ca sa fim corecti,ar trebui consemnat si Videanu,iar mesajul de pe placa ar trebui sa fie cam asa:Inceput de Basescu,facut varza de Videanu si terminat de Oprescu!

Motocea Valentin
04 iun 12:05
+0
VOTURI
-0

Doamne in ce oras traiti frate?cine a inceput podul si a facut proiectele podul:Basescu.

Cine a luptat pentru exproprieri si pentru constructori:Videanu(aici la fel si pentru stadion)

Cine a facut numai poze si aditionale la contractele DEJA semnate?va zic eu doctorul...so shut the f up!!!

hai sa te intreb ceva:ce e mai greu cand faci o casa?sa cumperi terenul, sa faci rost de toate actele, sa expropriezi, sa te judeci, sa faci rost de fonduri(credite, finantari proprii) sau sa le ai pe toate si sa faci poze la TV?

freate sunteti din alta tara, sincer...

Adrian
31 mai 12:23
+0
VOTURI
-0

Numele prostilor pe toate podurile.

andu
31 mai 19:10
+0
VOTURI
-0

esti tuh prea prost ....prietene....mosu asta nebun a facut ceva in tara asta....kkt-ul asta de pasaj....pe care toti il criticati...si spitalul universitar...daca ar face si boc al tau...ceva pentru tara asta...sau daca fiecare parlamentar ar face ceva pentru tara asta in de faptul ca fura fiecare cum are chef...poate ca am ajunge si noi undeva....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE