Plafonul Pasajului de la Unirii le cade în cap trecătorilorZona Unirii este una din cele mai aglomerate din oraș. După ce lucrările la trotuar au trenat luni de zile, acum pasajul subteran stă să cadă în capul trecătorilor. 

Plafonul din pasajul aflat vizavi de Piaţa Unirii este din ce în ce mai şubred, după ce apa s-a infiltrat aproape peste tot. Lucrarea a fost recepţionată în urmă cu doi ani, dar de atunci a mai avut loc o reparaţie a plafonului, însă total superficială.

Tavanul s-a coşcovit aproape pe toată lungimea lui, iar bucăţi de tavan atârnă periculos pentru trecătorii care au drum prin zonă.
Spoturile electrice care ar fi trebuit să lumineze pe timp de noapte trecerea prin pasaj lipsesc cu desăvârşire, deşi sunt prevăzute în proiectul care a fost finanţat cu bani de la Uniunea Europeană, scrie adevărul.ro.

Etichete: Pasajul Unirii

0/3 COMENTARII
Budan Andrei
07 ian 23:05
+0
VOTURI
-0
Doamne...Doamne... este vorba de Focsani bai neghiobilor !
Ing.
07 ian 11:13
+0
VOTURI
-0
Hal de articol copy-paste... e vorba de Piata Unirii din FOCSANI! http://adevarul.ro/locale/focsani/foto-plafonul-pasajului-piata-unirii-cade-trecatori-1_52ca4c12c7b855ff563e41e2/index.html
Geo
06 ian 20:45
+0
VOTURI
-0
Made by Oprescu! The best ''primar''

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE