Plângere penală împotriva BEM. E contestată ordinea candidaților pentru PMB pe buletinele de votPartidul Republican din România (PR) anunță că a depus, joi, o plângere penală la Parchetul de pe lângă ICCJ împotriva tuturor membrilor Biroului Electoral Municipal (BEM) București. Partidul acuză reprezentanții BEM de abuz în serviciu, "survenit în urma fraudări procesului de tragere la sorți a numarului de ordine de pe buletinele de vot pentru candidații la Primăria Generală".

Plangere penala impotriva BEM. E contestata ordinea candidatilor pentru PMB pe buletinele de vot
Plângere penală împotriva BEM. E contestată ordinea candidaților pentru PMB pe buletinele de vot
Foto: evz.ro

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

„Tragerea la sorți de la BEM a fost un simulacru, rezultatul era știut. Se știa unde trebuie să stea pe buletin domnii Predoiu și Nicușor Dan, doamna Firea. Noi partidele mici suntem cantitate neglijabilă, care deranjează liniștea jocurilor de putere din Capitala. Am depus această plângere și din cauza faptului că nu ni s-a înregistrat în mod voit contestația privind reluarea procesului. Propunerea nici nu s-a discutat, s-a trecut la redactarea unei erate care recunoștea faptul că am fost excluși de pe listă", declară candidatul PR la funcția de primar general al Capitalei, Nicu Neamțu, printr-un comunicat de presă remis de partid.

Partidul Republican solicita public Biroului Electoral Central revocarea conducerii BEM București și reluarea de urgență a procesului de stabilire a ordinii pe buletinul de vot, adaugă sursa citată.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, buletin vot, partidul republican

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE