Plângere penală împotriva şefului ANAF, depusă de preşedintele Sed LexVasile Marica, preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor SedLex, spune că a depus o plângere penală la adresa şefului ANAF, Gelu Diaconu, după ce şeful Fiscului l-a acuzat pe liderul de sindicat că este, „un mafiot care trăieşte din şpăgi".

Plangere penala impotriva sefului ANAF, depusa de presedintele Sed Lex
Plângere penală împotriva şefului ANAF, depusă de preşedintele Sed Lex
Foto: digi24.ro

Potrivit Digi24, conflictul dintre cei doi a plecat de la protestul spontan de la începutul lunii, când angajaţii din direcţiile fiscale din ţară au oprit lucrul, nemulţumiţi că Guvernul va majora doar salariile celor din Bucureşti.

Protestele au continuat şi joi. În jur de 150 de oameni s-au adunat în Piaţa Constituţiei, pentru a reclama abuzurile conducerii instituţiei, iar alte câteva sute au întrerupt orele de lucru la ghişeele din ţară.

Alianța Națională a Sindicatelor Bugetarilor "SED LEX" a solicitat, în timpul protestelor de joi, demisia președintelui ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, pe care îl acuză de abuz în serviciu. Preşedintele ANAF a precizat însă că protestul a fost organizat de "un personaj care vrea să manipuleze opinia publica". Mai multe detalii AICI.

Etichete: ANAF, gelu diaconu, plângere penală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE