Planşeul unei clădiri din CENTRUL VECHI s-a prăbuşit. Locatarii au fost evacuaţi cu autoscaraLocatarii unui imobil de locuit din Capitală sunt evacuaţi duminică seara, de pompieri, după ce planşeul de la nivelul parterului s-a prăbuşit şi nu se mai poate realiza accesul în interiorul clădirii.

Planseul unei cladiri de pe strada Franceza s-a prabusit
Planșeul unei clădiri de pe strada Franceză s-a prăbușit

 

Imobilul se află în strada Franceză nr. 32 şi are 2 scări, în total fiind vorba de 12 apartamente. "La caz se află pompierii Detaşamentului Mihai Vodă şi Detaşamentului Special de Salvatori. Se iau măsuri pentru evacuarea şi relocarea locatarilor, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, reprezentată de viceprimar.

Locatarii au fost direcţionati spre etaje, de unde vor fi coborâţi cu autoscara. Dacă situaţia o va permite, se va realiza o cale de acces provizorie, concomitent cu evaluarea gradului de risc ca şi alte elemente de construcţie să fie afectate", potrivit ISU Bucureşti-Ilfov. Nimeni nu a fost rănit în urma acestui incident.

Persoanele evacuate au posibilitatea să fie cazate în spaţiile puse la dispoziţie de Primăria Municipiului Bucureşti, la blocurile gemene de la Piaţa Naţiunilor Unite, a mai informat ISU Bucureşti-Ilfov.

Etichete: Bucureşti, clădire prăbușită, planseu cladire, strada franceza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE