Planuri de schimbare a majorităţii în Consiliul General al CapitaleiConsiliul General al Municipiului Bucuresti
Consiliul General al Municipiului București

"Sorin Oprescu este în cursul unui mandat, are angajate nişte proiecte, ceea ce noi putem şi trebuie să facem foarte curând, şi liberalii şi socialiştii, social-democraţii şi conservatorii e să analizăm în ce măsură putem şi vrem să susţinem aceste proiecte. La nivelul CGMB există o oarecare debandadă, o modalitate de a face şi desface majorităţi conjuncturale care nu sunt de natură să confere stabilitate şi posibilitatea de a realiza nişte proiecte, care pot să fie comune. Dacă ajungem la concluzia că el are nişte proiecte bune şi vrem să fie realizate atunci, împreună cu consilierii PSD, PC să construim o majoritate stabilă pentru aceste proiect", a declarat şeful liberalilor, Crin Antonescu, citat de newsin.ro.

În interiorul USL nu există deocamdată un consens privind susţinerea lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Dacă liderul PSD Victor Ponta a dat de înţeles că Oprescu este în acest moment cel cu cele mai multe şanse de a câştiga şi el trebuie susţinut, şeful PNL, Crin Antonescu, a replicat de fiecare dată afirmaţiilor de sprijin ale lui Ponta, spunând că decizia nu a fost luată încă. Recent în presă au apărut informaţii via PNL că primarul PC de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone, ar sta mai bine în sondaje decât Oprescu şi că ar putea chiar să îl înfrângă. Pe de altă parte, este de notorietate că Antonescu are o relaţie personală bună cu actualul primar al Capitalei, ceea ce îngreunează misiunea organizaţiei PNL Bucureşti de a impune o direcţie anti-Oprescu.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat vineri că ar candida la funcţia de primar general în cazul în care Uniunea Social Liberală nu aruncă în competiţie o altă persoană.

Etichete: Consiliul General, majoritate, partide politice, schimbare, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII
Barbu
12 mar 17:38
+0
VOTURI
-0

S-a trezit si Antonescu,dupa ce PDL-ul a facut ce a vrut cu bugetul!Nu vi se pare cam tarziu,domnilor liberali?Si,in alta ordine de idei,terminati cu suspansul:il sustineti pe Oprescu sau nu?

doru
11 mar 18:24
+0
VOTURI
-0

aha, deci antonescu e bun tovaras cu oprescu si deaia se uita-n gura lui...il stiam om serios pe antonescu, nu-mi dau seama cum ii sustine proiectele pur fictive ale lui oprescu...all in all, cred ca oricine il poate invinge pe oprescu. n-a realizat absolut nimic pt capitala!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE