Planurile de relaxare în Bucureşti: Locurile de joacă și teatrele ar putea rămâne închisePrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat pentru Digi24 că va propune deschiderea parcurilor și a cimitirelor după 15 mai. În ceea ce privește teatrele și instituțiile de cultură Gabriela Firea vine cu vești proaste - acestea vor rămâne îmchise.

Parcul Izvor
Parcul Izvor

„Voi propune Comitetului Municipal pentru Situaţii Speciale de Urgenţă atât redeschiderea parcurilor din Capitală, cât şi deschiderea cimitirelor, pentru că aşa cum ştiţi, şi acestea sunt închise şi cetăţenii sunt foarte supăraţi pentru că nu au reuşit să ajungă nici în timpul zilelor de Paşte", a declarat la Digi 24 Gabriela Firea.

Ea a spus, însă, că nu va fi posibilă deschiderea sălilor de spectalole, a teatrelor sau începerea altor manifestări socio-culturale.

„Pentru Capitală eu aş pleda să redeschidem parcurile, pentru că eu cred că oamenii au înţeles că nu e bine şi nu este în avantajul lor să se apropie de mai multe persoane sau şi să se reunească în grupuri, aşa cum făceau înainte de pandemie, sau să meargă în zona locurilor de joacă, unde inevitabil se crează o anumită aglomeraţie", a adăugat ea.

Etichete: Bucureşti, locuri de joacă, relaxare, teatre

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE