Planurile lui Mutu în sectorul 6: Finalizarea supralărgirii Prelungirii Ghencea şi Pasajul CiurelSocial-democratul Gabriel Mutu, a fost învestit, vineri, în funcția de primar al sectorului 6. Mutu a vorbit despre planurile pe care le are în sector, dând exemplul finalizarea lucrărilor de supralărgire a Prelungirii Ghencea şi a Pasajului Ciurel.

Gabriel Mutu a fost investit in functia de primar al Sectorului 6 FOTO
Gabriel Mutu a fost învestit în funcţia de primar al Sectorului 6 FOTO
Foto: INQUAM, via Primaria Sector 6

"Știu că aveți așteptări mari și lansez un apel către toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, să facem echipă și să reprezentăm interesele întregii comunități. Am discutat de multe ori cu doamna primar general despre proiectele majore din sector: finalizarea supralărgirii Prelungirii Ghencea, a Pasajului Ciurel, infrastructura internă și știu că vom avea susținerea necesară.

Profit de prezența colegului Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, pentru a vă promite o competiție foarte puternică între Sectorul 3 și Sectorul 6 și am încredere că este momentul ca toate sectoarele Capitalei să se dezvolte unitar și să nu mai existe diferențe majore. Vă asigur că voi fi primarul tuturor locuitorilor Sectorului 6", a spus  Gabriel Mutu, în cadrul ceremoniei  de învestire.

La eveniment au fost prezenți şi Gabriela Firea, primar general al Municipiului București, și primarul reales al Sectorului 3,  Robert Negoiță.

În cadrul aceleiași întâlniri s-a constituit legal și Consiliul Local al Sectorului 6, în urma convocării consilierilor aleși prin Ordinul nr. 407/ 22.06.2016, emis de Instituția Prefectului Municipiului București.

Partidele din care fac parte cei 27 de consilieri sunt: PSD+UNPR, ALDE, PNL, USB și PMP.

Etichete: Gabriel Mutu, primar sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE