Plata online a facturii la apă i-a adus unui bucureştean un laptop cadouCampania "Plătește online și poți fi câștigător!", demarată de Apa Nova, s-a încheiat, fiind aleasă persoana care a câştigat un laptop în urma înscrierii la aceasta.

Plata online a facturii la apa i-a adus unui bucurestean un laptop
Plata online a facturii la apă i-a adus unui bucureştean un laptop
Foto: www.mediafax.ro

În cadrul campaniei au fost înscriși la o tombolă clienții Apa Nova București care au achitat 3 facturi consecutive în termenul scadent de 15 zile de la emitere, prin intermediul contului online, în perioada 15 ianuarie-30 iunie 2014, informează Apa Nova.

Extragerea câștigătorului a avut loc în data de 21 iulie 2014, fiind ales  RADU CONSTANTIN NEGOESCU.

Concursul a constat în plata online pe www.apanovabucuresti.ro, a trei facturi emise consecutiv de Apa Nova în perioada 15 ianuarie - 30 iunie 2014. 

Achitarea celor 3 facturi consecutive în termenul scadent de 15 zile te înscria automat în tombola pentru câștigarea unui laptop.

Campania se adresa tuturor clienților titulari de contract valid care își creează sau au deja un cont online activ pe www.apanovabucuresti.ro și care achită online 3 facturi consecutive, în termenul scadent de 15 zile, în perioada 15 ianuarie - 30 iunie 2014. 

REgulamentul concursului poate fi consultat aici.

Etichete: Apa Nova, laptop

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE