Plimbare împotriva lui Victor Ponta AZI. Bucureştenii se vor plimba până la Guvernul RomânieiALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. TURUL DOI, PROTEST BUCUREȘTI. Bucureştenii se plimbă în vineri seară până la Guvern pentru a-i îndemna pe români să voteze: „Este şi o plimbare împotriva lui Ponta", se anunță pe pagina de Facebook a evenimentului.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Mii de persoane vor protesta vineri, in ultima zi de campanie electorala
ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Mii de persoane vor protesta vineri, în ultima zi de campanie electorală

TURUL DOI, PROTEST BUCUREȘTI. Primăria Generală a Capitalei nu a autorizat protestul de vineri, 14 noiembrie, creat pe reţelele de socializare, prin care românii sunt îndemnaţi să iasă la vot. Cu toate acestea, bucureştenii au anunţat pe diferite grupuri create pe Facebook că vor ieşi să protesteze, organizând „o plimbare civică" împotriva lui Victor Ponta, scrie Adevărul.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Evenimentul anunţat pe Facebook care nu a fost autorizat de municipalitate se numeşte „Votul tău e important, fii duminică votant!" şi ar fi trebuit să aibă loc în Bucureşti astăzi, de la ora 18.00.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL II. Deşi organizatorii au cerut avizul Primăriei Generale, municipalitatea nu a aprobat organizarea evenimentului. Cu toate acestea, pe reţelele de socializare bucureştenii au anunţat că nu renunţă cu una cu două şi că astăzi se vor strânge în Piaţa Universităţii. „Plimbare împotriva lui Ponta"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Concret, spun cei care au creat un nou eveniment pe Facebook, deşi nu exită o autorizaţie emisă de Primăria Capitalei mai mulţi bucureşteni vor ieşi astăzi, de la ora 18.00, în stradă, într-o plimbare civică până la sediul Guvernului.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, PLIMBARE ÎMPOTRIVA LUI PONTA. Marşul va fi unul îndreptat împotriva candidatului la alegerile prezidenţiale 2014: Victor Ponta, după cum anunţă bucureştenii pe reţelele de socializare. Evenimente asemănătoare vor fi organizate în mai multe oraşe ale ţării.

Etichete: Guvernul României, protest Bucuresti, TURUL DOI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h