PLMB: Zona Berzei-Buzeşti a fost „curăţată” de prostituateOdată cu începerea demolărilor pentru Bulevardul Uranus, controalele Poliţiei Locale a Muncipiului Bucuresti(PLMB) s-au înteţit în zonă. Potrivit bilanţului acţiunilor desfăşurate de serviciul intervenţii până la data de 12.07.2011, cele zece echipe de „mascaţi” au reuşit să cureţe străzile adiacente şantierului de prostituate şi proxeneti. „Este vorba despre triunghiul cuprins între Gara de Nord, Piata Victoriei şi Str. General Berthelot unde exista un «furuncul» al prostituţie. Am reuşit să-l «eliminăm» prin mijloace specifice”, a declarat pentru B365.ro şeful Serviciului Imagine şi Comunicare din cadrul PLMB Răzvan Popa.

Din totalul prostituatelor, patru au fost „cap de afiş”. În câteva luni, în urma raziilor acestea au primit în total peste 40 de amenzi. Adevarata problemă însă a reprezentat-o proxeneţii. „Cu aceştia a trebuit să ducem o muncă de lămurire ceva mai elaborată”, mai spune Popa.

De altfel, acţiunile PLMB nu s-au limitat doar la eradicarea fenomenului prostituţiei. Poliţiştii locali au avut de furcă şi cu hoţii de fier vechi care în unele situaţii aproape că au oprit lucrările pe şantier. „Hoţii au devenit agresivi şi cu muncitorii de pe şantier, refuzând să plece de sub cupa utilajelor folosite pentru demolări. În unele cazuri infractorii au ripostat şi în faţa echipajelor de intervenţie ale Poliţiei Locale. Mai mult, pe mulţi dintre aceştia i-am prins la furat din casele care trebuiau evacuate”, continuă purtătorul de cuvânt.

Prin aceste acţiuni echipajele de poliţie locală au blocat şi afacerea unei reţele din zonă, care apela la hoţi pentru a umple dube întregi cu resturi de fier. La finele anului trecut au fost capturate două transporturi, unul cu două tone de fier luat de pe şantier, iar celălalt, cu 2,3 tone de resturi de tablă furate din Buzeşti.

Citeşte şi Trustul “scormonitorilor”: cum face bani o breaslă din Bucureşti VIDEO

Citeşte şi Burlan, regele scormonitorilor care a furat jumate din Hala Matache

Etichete: bilant, Bulevardul Uranus, Diametrala Nord-Sud, fier vechi, hoti de fier vechi, plmb, Politia Locala a Municipiului Bucuresti, prostituţie, Razvan Popa, scormonitori

0/0 COMENTARII
neagoe
18 sep 22:12
+0
VOTURI
-0

Iar "realizari" pe hartie? Aseara 17 sept 2011, pe la 22:30 era Buzestiul plin de fete la produs. Dansau ostentativ, iar daca vreo masina incetinea putin tabarau pe ea... Nu se poate ca politia sa nu stie nimic ...

George
26 iul 19:49
+0
VOTURI
-0

Iata inca un beneficiu al viitoarei magistrale Uranus:asanarea morala a zonei!Dar de ce nu a venit Nicusor Dan sa sara in apararea lor?Felicitari lui Sorin Oprescu pentru curatarea acestei zone,atat de indragita de ONG-sti lui Nicusor Dan!

Cici
26 iul 13:55
+0
VOTURI
-0

...proxeneții. „Cu aceștia a trebuit să ducem o muncă de lămurire ceva mai elaborată”. Sper ca i-au incins bine.

radu
26 iul 12:48
+0
VOTURI
-0

Daca nu era Politia Comunitara Sector 1 si nu se apela la servicii private de paza in perioada ianuarie -februarie PLMB a privit cu nepasare cum eram debrasati in fiecare nopte de la gaze si energie electrica de catre diversi indivizi ( dupa orele 21.00 nu mai era nimeni de la PLMB).Si tot nepasatori au privit si la demolarile ilegale .

Dupa demolare multi viteji se aratara !!!!

George
26 iul 13:38
+0
VOTURI
-0

Normal ca te debransau (poate erau prostituatele si cu pestii sa te debranseze, daca tot zici"diversi indivizi"), daca aveau ordin de evacuare. Ce mai cautai acolo? De ce nu te-ai mutat in timp util? Sau poate iti pierdeai afacerea de care se vorbeste in articol si nu-ti convenea sa pleci..... Era hilar, un bloc (Berzei colt cu M. Vulcanescu) unde toate etajele erau fara ferestre, numai la et. 2 ramasese un incapatanat ce nu se lasa dus, cu geamuri, cu perdele..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE