Ploi şi furtuni, în Bucureşti, începând de joi. PROGNOZA METEO PE TREI ZILEMeteorologii au veşti proaste pentru bucureşteni. Dacă miercuri se anunţă o vreme extrem de caldă pentru această perioadă, începând de joi, vor apărea ploi şi furtuni, în Capitală, iar temperaturile vor scădea.

Cum va fi vremea la Bucuresti, in primele zile din iunie. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Cum va fi vremea la Bucureşti, în primele zile din iunie. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: revistatango.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea rămâne în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii mai, cu o temperatură maximă de 29...30 de grade C. Ziua începe cu soare, dar după-amiaza şi seara se adună noriişsi vor fi condiţii pentru averse, descărcări electrice şi scurte intensificări ale vântului, notează Româniatv.net.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi, se înrăutăţeşte vremea. După o primă parte a zilei cu soare, începând din orele serii şi mai ales pe parcursul nopţii, se adună norii de furtuna ce vor lăsa averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade C.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă şi se va răci semnificativ faţă de ziua anterioară. Nori groşi vor acoperi cerul şi va ploua. Nu sunt excluse descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Termometrele nu strâng mai mult de 21...22 de grade C.

Etichete: furtuni, ploi, prognoza meteo, prognoza meteo pe trei zile, vreme, vremea azi, vremea bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE