PMB a dat aprobarea! Pasajul suprateran Andronache - Închidere Inel Median intră în linie dreaptăPrimăria Capitalei anunţă că, în şedinţa de luni, consilierii generali au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea pasajului suprateran Andronache - Închidere Inel Median. Costurile proiectului se ridică la 42 de milioane de euro, iar durata de realizare este de doi ani. De asemenea, au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru opt pasarele pietonale.

Zona cimitirul Andronache - un sens de circulatie va fi suprateran
Zona cimitirul Andronache - un sens de circulație va fi suprateran

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de luni, proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii "Nod Andronache-Închidere Inel Median".

"Pasajul suprateran din zona Andronache face parte din inelul median de circulaţie în zona de Nord. Proiectul presupune amenajarea carosabilului cu patru benzi de circulaţie, trotuare, iluminat public, precum şi devierea/relocarea reţelelor de utilităţi. Odată realizat, pasajul va contribui la fluidizarea circulaţiei în zonă, cu efecte directe asupra scăderii nivelului de noxe", a afirmat primarul general, Gabriela Firea.

Costul total al investiţiei este de 42 de milioane de euro, din care 26 de milioane de euro lucrări de construcţii şi montaj. Termenul de finalizare este de doi ani.

 

Etichete: andronache, pasaj

0/2 COMENTARII
nnnx
11 mar 20:48
+0
VOTURI
-0
Pe Șoseaua Pipera când se va renunța la trecerea la nivel cu calea ferată să rămână doar pasajul rutier???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
nnnx
11 mar 20:40
+0
VOTURI
-0
https://petitieonline.ro/petitie/31586152.Distribuiți!Semnați,oameni buni!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE