PMB a emis dispozițiile de expropriere pentru pasajul Ciurel și lărgirea străzii Fabrica de GlucozăPrimăria Capitalei a dat dispozițiile de expropriere pentru terenurile afectate de lucrările la Pasajul de la Ciurel și de lărgirea străzii Fabrica de Glucoză. 

PMB a emis dispozitiile de expropriere pentru pasajul Ciurel si largirea strazii Fabrica de Glucoza
PMB a emis dispozițiile de expropriere pentru pasajul Ciurel și lărgirea străzii Fabrica de Glucoză
Foto: romaniacurata.ro

In cazul Pasajului de la Ciurel se vor expropria 39 de proprietati aflate intre str. General Petre Popovat si str. Amilcar C. Sandulescu - valoarea estimata a acestora fiind de 22 milioane lei.

Pentru largirea strazii Fabrica de Glucoza, intre Sos. Petricani si bd. Barbu Vacarescu, se vor expropria 34 de proprietati, valoarea estimata fiind de circa 50 milioane lei.

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ cu proprietățile ce vor fi expropriate și cu despăgubirile aferente.

Exproprierile de la Ciurel permit practic continuare lucrarilor la pod, realizate in proportie de 50%, potrivit reprezentantilor municipalitatii, iar la Fabrica de Glucoza, deblocarea lucrarii, care trebuia inceputa inca din 2010.

Totusi, in acest caz este putin probabil ca lucrarea sa fie inceputa in 2016 deoarece inca nu s-a finalizat licitatia pentru desemnarea constructorului, informează hotnews.ro.

VEZI ȘI: PMB: Curtea de Apel a decis că proiectul Penetraţie Splaiul Independenţei-Ciurel-A1 e LEGAL 

Etichete: ciurel, Fabrica de Glucoză, pasajul ciurel

0/1 COMENTARII
sandman
09 mai 17:33
+0
VOTURI
-0
Ba, daca asta nu e minareala intre PMB si Clanul Onoriu (care erau cam in faliment cu blocurile construite si nevindute), nu stiu ce sa zic!!!
În topul despăgubirilor se regăsește și SC Ono Development SRL, care va fi despăgubită cu 4,6 milioane lei (1 milion euro) pentru trei terenuri aflate pe culoarul de expropriere al lucrării de infrastructură.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h