PMB a instalat corturi anticaniculă dotate cu personal medical, apă și aer condiţionatPrimăria Capitalei a instalat nouă din cele 20 de corturi anticaniculă dotate cu personal medical, apă, aer condiţionat şi medicamente în locurile aglomerate din Bucureşti, precum Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, Piaţa Unirii şi Universitate, urmând ca restul să fie amplasate în cursul zilei de marţi.

Corturi anticanicula Bucuresti
Corturi anticaniculă Bucureşti

Cele nouă corturi au fost instalate în Piaţa Victoriei, în partea stângă a Muzeului Antipa, Piaţa Romană, Piaţa Unirii, metrou Dristor, Parcul Carol, Piaţa 11 iunie, Parcul Cişmigiu, Piaţa Universităţii – Arhitectură şi Piaţa Obor, informează municipalitatea.

Toate corturile amplasate sunt dotate cu personal medical, aer condiţionat, apă, trusă de prim-ajutor şi medicamente.

În cadrul comandamentului pentru combaterea efectelor caniculei convocat joi, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că vor fi montate 20 de corturi anticaniculă în spaţiile aglomerate şi zece containere pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor.

Municipalitatea precizează că restul corturilor vor fi amplasate în cursul zilei de marţi, în celelalte puncte stabilite: Piaţa Moghioroş, Piaţa C.A Rosetti, Piaţa Iancului - metrou, Parcul Herăstrău, Piaţa Muncii, Piaţa Crângaşi şi Gara de Nord.

De asemenea vor fi instalate zece containere medicale, unde poate fi acordat primul-ajutor. Acestea vor fi amplasate în Piaţa Victoriei, în Herăstrău, Piaţa Romană, la Unirii, Dristor, Parcul Carol, Piaţa 11 Iunie-Regina Maria, Cişmigiu, Arhitectură şi Obor.

Etichete: corturi, corturi anticaniculă, corturi anticanicula bucuresti, corturi caniculă bucureşti

0/2 COMENTARII
Cristian
28 iun 19:56
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent munca la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Fox
27 iun 09:51
+0
VOTURI
-0
Pentru corturile pe care este afisat sloganul Primariei si-au dat autorizatie... dar pentriu demiterea Pandelitei nu s-a putut!

Oricum sunt inutile... Exista peste tot in zonele unde au fost ampalsate magazine mai mici sau mari cu aer condituonat si apa rece. Dar e adevarat ca trebuie sa dai doi lei sa o cumperi... Adica daca tot umbli ca bezmeticul prin soare pana te izbeste caldura de ti se face rau mai ai si pretentii...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h