PMB anunţă măsuri suplimentare de monitorizare şi control în toate intersecţiilePrimăria Capitalei a anunţat duminică măsuri suplimentare de monitorizare şi control în toate intersecţiile după accesarea ilegală a unor semafoare şi reclamă starea tehnică a sistemului de semaforizare după 10 ani în care mentenanţa a fost asigurată de UTI, ataşând şi fotografii ale unor astfel de sisteme.

Trafic Bucuresti
Trafic Bucureşti

"Având în vedere incidentele înregistrate în perioada 28-29 decembrie la sistemul de semaforizare din intersecţia de la Policlinică Titan, la Primăria Municipiului Bucureşti a avut loc astăzi, 30 decembrie, o şedinţă tehnică la care au participat, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu, reprezentanţi ai Adminstraţiei Străzilor împreună cu operatorul sistemului de semaforizare, Compania Municipală Managementului Traficului Bucureşti SĂ (CMMTB), precum şi reprezentanţi ai Direcţiilor de specialitate cu atribuţii în domeniu din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. În cadrul şedinţei s-au stabilit pentru perioada următoare procedurile suplimentare de monitorizare şi control a tuturor intersecţiilor din Capitală, astfel încât această infrastructură să funcţioneze în parametri normali. De asemenea, echipele de intervenţie ale CMMTB se află 24/24 în teren pentru a remedia, în caz de necesitate, eventualele defecţiuni la sistemul de semaforizare, aşa cum s-a procedat şi până acum", anunţă Primăria Capitalei.

Totodată, instituţia atrage atenţia asupra stării tehnice în care PMB a preluat sistemul de semaforizare, deşi timp de peste 10 ani a existat un contract de modernizare, mentenanţă, intervenţie şi service pentru sistem, încheiat cu compania UTI.

"Reamintim că la începutul anului 2018, PMB a încheiat acelaşi tip de contract cu Compania Municipală Managementul Traficului Bucureşti. Astfel, CMMTB a preluat 176 de intersecţii integrate în BTMS (realizate într-o perioadă de peste 10 ani, din totalul de 453 de pe rază Municipiului Bucureşti) şi a integrat în acest sistem centralizat, în ultimul an, peste 40 de intersecţii, având în curs de modernizare şi execuţie alte 25", precizează PMB.

De asemenea, sunt în stadiu de avizare şi obţinere a autorizaţiilor de construire alte 125 de intersecţii, la care lucrările de execuţie vor demară la începutul anului 2019.

În urma acestui program de investiţii, derulat pe termen de 3 ani de zile de la preluare, toate aceste intersecţii vor fi modernizate şi integrate în sistemul centralizat de management al traficului.

Primăria ataşează fotografii din teren care arată starea tehnică a echipamentelor la momentul preluării, deşi, până atunci existase contractul cu UTI, iar astfel situaţii nu ar fi trebuit să existe.

"Situaţiile din imagini au fost remediate de CMMTB, acestea fiind doar câteva exemple din problemele tehnice depistate. Programul de reabilitare şi modernizare a sistemului continuă", subliniază municipalitatea.

Patru persoane sunt suspectate că ar fi accesat ilegal sistemul de semaforizare de la o trecere de pietoni din Bucureşti, modificând diagramele, a declarat viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, care a explicat că opt persoane ştiau cum să acceseze caseta semaforului, patru dintre acestea fiind angajaţi ai Companiei Municipale de Management al Traficului, asupra cărora însă nu planează nicio bănuială. Poliţia a anunţat că face cercetări, fiind sprijinită de specialişti ai Companiei Municipale Management Trafic Bucureşti.

Primăria Capitalei a reclamat sâmbătă accesări ilegale ale sistemului de semaforizare din Capitală, care ar fi putut avea consecinţe deosebit de grave in privinţa circulaţiei automobilelor şi a siguranţei cetăţenilor.

De altfel, duminică, Primăria a precizat că , din punct de vedere tehnic, doar persoane specializate, care au cunoştinţele şi echipamentele necesare, pot să acceseze automatele de dirijare şi să modifice diagramele.

 

Etichete: anunt, pmb, semafoare, trafic

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
04 ian 13:29
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE