PMB:Apel de proiecte în domeniile cultură, mediu, tineret, cu termen limită de depunere 3 octombriePrimăria Municipiului București anunță deschiderea sesiunii de selecție publică de proiecte cu finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local al Municipiului București pentru activități nonprofit de interes local, în domeniile: Cultură, Protecția Mediului Înconjurător, Activități de Tineret pentru anul 2018.

Bani
Bani

Perioada de depunere a cererii de finanțare și a documentației aferente este 18 septembrie - 3 octombrie 2018. Întreaga documentație de solicitare a finanțării poate fi consultată și descărcată de pe pagina web a Primăriei Municipiului București, www.pmb.ro, secțiunea: Finanțări Nerambursabile. Suma alocată pentru anul 2018 este de 3.105.000 lei pentru fiecare domeniu în parte, adică un buget total de 9.315.000 lei. Valoarea minimă a finanțării pentru un proiect este de 9.000 lei, iar valoarea maximă – de 93.000 lei.

Realizat la inițiativa Primarului General, Gabriela Firea, Programul de finanțare nerambursabilă își propune să sprijine inițiative și acțiuni ale persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial din Municipiul București, dar și să contribuie la îmbunătățirea calității serviciilor acordate cetățenilor, pentru dezvoltarea comunității.

Documentația se depune în două exemplare (original şi copie) precum şi în format electronic, pe suport fizic, în plic sigilat la Registratura Primăriei Municipiului Bucureşti din B-dul Regina Elisabeta nr.42 şi va avea menţiunea pe plic, după caz (în funcție de domeniul pentru care se aplică): "În atenţia Direcţiei Relaţia cu ONG, Sindicate şi Patronate – Secretariatul Comisiei de Evaluare şi Selecţionare Proiecte din domeniul Cultură/ Protecţia Mediului Înconjurător/Activităţi de Tineret.

Data limită de depunere a proiectelor este 3 octombrie ora 16.00.

Autoritatea finanțatoare, Municipiul București, reduce termenul de depunere a solicitărilor pentru acordarea de finanțări nerambursabile de la 30 la 15 zile conform art.20 alin. 2 din Legea 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general. Accelerarea procedurii de selecție se datorează necesității de demarare cât mai urgentă a proiectelor care urmează a fi depuse, pentru a facilita accesul solicitanților la fondurile alocate pentru finanțările nerambursabile și finalizarea acestora pana la sfârșitul anului 2018.

Acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile bugetului Municipiului București în aceste domenii este reglementată de HCGMB nr. 553/2018 și HCGMB nr. 554/2018.

Etichete: bani, finanţare nerambursabilă, pmb, Primăria Capitalei, proiecte

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
22 sep 12:31
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE